[]

opel astra sedan vs. toyota auris

astra sedan enjoy plus - auris comfort
fiyatları arasında ~500 lira fark var.



 
Opel Astra yaklaşık 20 yıldır bu ülkede tutuluyor. Şu an 2000 Enjoy'lar bile 18-22 bin arası. Ben olsam Astra der idim.


  • hicunutmam  (25.08.12 17:04:16) 
Auris MMT şanzıman ve motor 1.6'dan düşükse bir daha düşünün derim.


  • faith no more  (25.08.12 17:21:35) 
opelin satista olan her modelini inceledim. hicbirini begenmedim. astra H'nin J'den daha tercih edilebilir oldugunu düsünmüsümdür.. fiyatinin suanda normalin cok altinda olmasi o araci tercih edilebilir yapan en önemli nokta sanirim..ancak yine de araba alacak olsam muhtemelen opele gidip bakmazdim bile.. bu nedenle auris'i tercih ederdim.. hatta belki jazz..

ihtiyaclarinizi ve önceliklerinizi dogru tespit edip ona göre karar vermeniz lazim..
  • pollyx  (25.08.12 17:27:53) 
@faith no more
auris 1.33 manuel. astra 1.6 manuel.

@pollyx:
ikisinin de fiyatı şu anda 37 bin civarı. astra'nın yenisi çıktığı için fiyatı baya düşmüş.
  • sanal uyku  (25.08.12 17:50:47) 
Manuel daha rahat sürüşlü olur herhalde ama bende MMT/1.4 motor Auris var ve cidden hantal araba. Götü kaldırana kadar yıl geçiyor. 1.33 motor da performans olarak hantal olabilir ama en azından MMT şanzımanda olan yokuşta geri kaçma, yığılma, baskı balata ısınınca alarm verme gibi saçma salak sorunlar olmaz.


  • faith no more  (25.08.12 17:55:21) 
haziranda sıfır opel astra sedan enjoy plus aldım gayet de memnunum dostum. biraz fazla yakıyor ama zamanla düzeliyor. çok profesyonel kullanıcı değilim sorun varsa cevaplayabilirim.


  • eagle is free  (26.08.12 00:08:14) 
auris şahane araba. ama astrayı bilmediğimden karşılaştırmam doğru olmaz. yeni nesil multi mode'larda geri kaçırma, yığılma olayı fln da yok.


  • sijwocaq  (26.08.12 11:49:32) 
bu arada esp işi kafama takıldı. yeni aveo 1.4 33500 gibi bir fiyatı var ve esp var. yani 3500-4000 lira daha az verip onu almak mantıklı mı olur?


  • sanal uyku  (26.08.12 13:25:11) 
auristen aveoya gecis yapmayi dusunuyorsaniz ki esp onemli bir donanim dogrudur, bence honda jazz i inceleme listenize alin.. 1.33 luk auristen daha ekonomik, 1.6 115bglik astradan 0-100km hizlanma verisine gore daha seri.. esp ve daha fazlasinin standart donanimda bulundugu kendi sinifinda ve bir ust sinifta daha genis hacimli bir bagaja sahip hatcback rakibi olmayan bi arac.. ya da bir ust sinifta tek arac var sanirim..yol tutusu ve guvenlik seviyesi eski kasaya gore artirilmis, motor gucu arttirilirken yakit tuketimi dusurulmus ve bagaj hacmi de az da olsa artirilmis .. 6 yil 150bin km garantili iyi bir arac.. yakt tuketimi konusunda iddiali bir arac .. bu konuda internette ve sozlukte de bircak yazi bulabilirsiniz.. bi inceleyin bence..


  • pollyx  (26.08.12 14:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.