Giriş
(10)

şu cümlelerden ne anlıyorsunuz?

deliren agackakan findik agaci dalinda
"ilk yalnızlığında düşmedi mi seni beklentisizce sevip, senin hırpaladıkların aklına? belki de tek bir cümleyi duymak için, hayatını altüst etme pahasına çıkmadın mı kimsenin yeniden yoluna? dert etme, o da gelecek.."
"ilk yalnızlığında düşmedi mi seni beklentisizce sevip, senin hırpaladıkların aklına? belki de tek bir cümleyi duymak için, hayatını altüst etme pahasına çıkmadın mı kimsenin yeniden yoluna? dert etme, o da gelecek.."
0
deliren agackakan findik agaci dalinda
(25.08.12)
insanın yalnız kalınca eskiden umursamadıklarına sarması ve onlardan gelecek herhangi bir ego tatmini için düşüncesizce onların hayatına dalmasından bahsediyor; kısacası insan olmaktan.

ha bir de bu cümlelerin söylendiği kişinin umursadığı ama onu umursamayan kişinin de bir gün yalnız kalıp cümlelerin söylendiği kişinin hayatını mahvetmeye geleceğini anlatıyor.
0
devilred
(25.08.12)
yemin ediyorum eski kız arkadaşımın yazı üslubu, kapalı kapalı yazardı nereye çeksem oraya gelirdi cümleleri. bak yine sinir oldum.

koşarak kaç üstad, boş ver anlamını fln.
0
elalemin derdi
(25.08.12)
allah aşkına yalnızlığa düşen kim, kim kimi hırpalamış, kim kimin hayatını altüst etmiş? tane tane yazar mısınız, gerçekten anlamıyorum.
0
🌸deliren agackakan findik agaci dalinda
(25.08.12)
mesaj attım.
0
devilred
(25.08.12)
abi devrik cümlenin de kendine has bir havası vardır. bu enikonu sıçmış.

"zamanında senin pek sallamadığın ama sana çok değer veren kişilerin ne kadar şahane insanlar olduğunu er ya da geç anlayacaksın. insan yalnız kaldığında böyle şeyler düşünmesi kaçınılmazdır." gibilerinden bir şey anladım ben.
0
jack of hearts
(25.08.12)
kızsa kezban+ +
erkekse abazan
0
radikalherif
(25.08.12)
devrikleri düzeltince:

seni beklentisizce sevip, senin hırpaladıkların (?) ilk yalnızlığında aklına düşmedi mi?
kimsenin (?) yoluna yeniden, belki de tek bir cümleyi duymak için (!), hayatını altüst etme pahasına, çıkmadın mı?
dert etme. (???)
o (???) da gelecek..

böyle de berbat. cümle içinde cümlecikler, anlatım bozuklukları, belirsiz özneler... duyuru ahalisi bile hemfikir. kaç.
0
uyuyanadam
(25.08.12)
sanat yapmak kelimeleri mixer'e atıp karıştırmak değildir. en net bu gözüküyor.
0
herbivor
(25.08.12)
er kişinin cümleleri bunlar. anlayan beri gelsin.
0
🌸deliren agackakan findik agaci dalinda
(25.08.12)
"yalniz kalinca, terkedip gittiklerini ozlemedin mi? Is isten gectikten sonra icinde kalanlar ugruna eski asklarinin karsisina cikmadin mi?. Cikmadiysan ilk yoluna cikacagin (pesine dusecegin) kisi ben olacagim" diyor. ozetlersek sen beni cok ararsin diyor efenim. tehditvari de bir uslup var tabi.
0
melankoli basili
(25.08.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.