[]

Beyin kendi kendine reset atar mı ?

yine bir unutkanlık macerası.. lakin bu sefer ki bayağı şaşırtı beni.

geçenlerde eski nba videolarını izliyordum.şu muthiş lakers-spurs serisini. her neyse efendim videoyu izlerken bi baktım spurs de bizim hido lan dedim hidayetin spurste ne işi var,ne ara oynadı (nba ağır takıpcısıyım hele hele o yıllarda maç kaçırmazdım) hidayetin spurste oynadığı zerre aklımda kalmamış.bu durum çok şaşırtı ve üzdü beni.tamam izlediğim filmi ertesi hafta,konusunu ve baş rol oyuncularını hatırlayamayabiliyorum ama bu durum direk fatal error.

nedir benim bu durumum,adım adım alzheimera mı gidiyorum ?

 
adım adım alzheimera mı gidiyorum ?: hayır.


  • uyuyanadam  (25.08.12 02:29:19) 
alzhemiere mı gidiyorsun hayır:)
yaşlanıyorsun, hayatın stresi belki düzensiz beslenme vitamin eksikliği

ilk okul arkadaşlarımın adını soyadını hatırlıyorum
ama daha yeni altı ay ders anlattıgım çocugun ismini
askerde altı ay her gün gördüğüm adamın isimini hatırlamıyorum :)
  • seyyar satıcı  (25.08.12 02:33:22) 
öyle şeyler bende de oluyor. zaman zaman bazı şeyleri unutuyorum. ama bu unuttuğum şeyler hiç de küçük şeyler değil. bildiğin yok oluyor hafızamdan, birileri o şeylerden bahsedince "hııı öyle bir şey vardı, di mi?" moduna giriyorum. öyle bir şey olduğunu hayal meyal hatırlıyorum onlar bahsedince, ama olayın kendisini bir türlü hatırlayamıyorum. geçen bir başka duyuruya da verdim bu örneği, bir arkadaşımın askerlik yaptığını unuttum ben. burası normal, ama ben o çocukla askerlik yaptığı 6 ay boyunca haberleşmiştim. sanki hiç olmamış gibiydi oysa o askerlik benim için, o söyledikten sonra bile hatırlayamadım.

nereye doğru gidiyorsun bilmiyorum ama ben de oraya doğru geliyorum.
  • devilred  (25.08.12 02:58:09) 
Çok muhtemel REM uykusu eksikliği. REM dönemi bilincin yenilendiği(sinapsların şekillendiği diyelim) dönemdir ve eksikliğinin en belirgin belirtisi unutkanlık.


  • lunedor  (25.08.12 03:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.