[]

eski sevgiliye duyduğum garip his

bilemiyorum ne kadar doğru kendimi anlatmak burada, ama hayatımı mahvettim demek bile hafif kalıyor bu durum karşısında. bu durumda olmam mutlaka onu güçlendirecektir; ki bir şekilde güçlendiriyordur da. mani olamadığım bir şeyler var sadece. bir sene oldu ayrılalı, tam bir sene. o zamandan bu zamana kadar abartmıyorum, ondan daha güzel kadınlarla beraber oldum. fakat sadece kendimi bastırabilmek için onları kullandığımı düşündüm, gerek bedenen gerek ruhen. gelen gideni aratır demişler, kaç tane daha yanlış olan gelecek, kaç kişi daha bana iyi bir şeyler hissettirmeye yetmeyecek, bilmiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum.

takılınacak bir mesele değil aslında biliyorum, abartmaya değmez bu kadar. ama anlayamadığım bir şeyler var. daha önce yaptığım şeyler yaptık onunla da, sarılıp uyuduk, müzik dinledik, gezdik dolaştık vesaire. anlayamadığım bir sıcaklık hissettim sadece ve sebepsiz yere koptuk. rahatsız edici yanları çoğunluktaydı tabii; bilhassa arkadaş(lar)ı. zaten de arkadaşının direktifleri ve dayatmalarıyla bir şekilde soğuduğumuzu anlamak zor gelmiyor. bir şeyler koptuktan sonra daha fazla sigara içmeye başladım, ailemle iletişimim kesildi, ondan bahsetmedikçe arkadaşlarımla da konuşmuyordum. şimdilerde biraz daha iyiyim fakat kafam kurcalanıyor sadece. kimi erkeğe çok pozitif gelebilecek şeylerle karşı karşıya kalmaya başladım ve bu sıklaştı (kolay seks, kadının bir şeyler ısmarlaması ve ciddi maddi özveride bulunması gibi). bunlardan zerre haz alamıyordum ve reddetmeye, o tip ortamlarda bulunmamaya başladım. fakat kendimi çok dolu hissediyorum. onun yaşadığı yakaya bile gitmekten çekiniyorum, olup da gitsem bile içim titriyor. onun hayatında olan şeyler sürekli birileri tarafından gözüme sokuluyordu, bunu da engelledim fakat kendimi kandırdığımı da gördüm; aslında ilgilenen benmişim.

bilmiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. hiçbir şeyi kendimi yüceltmek ya da yermek adına söylemiyorum, sürç-i lisan ettiysem affola.
onunla barışmam da imkansız hem. zaman faktörü, ne bileyim onun kesin-leştirilmiş tavırları...

 
bazen insanlar bir anlık hata ile koca bir geleceği mahvedebiliyor, belli ki senin şu an kafan çok karışık olduğu gibi, bu karışık düşüncelerini de netlikle anlatamıyorsun. biraz zaman geçsin, kafandakileri netleştir.

eğer bir hata yaptıysan, bu yaptığın hatayı empati kurarak düşün. karşındaki insanı nasıl etkilediğini düşün.

sadece aranızdaki çekimin kuvveti bence bu durumun. zamanla geçecektir diye düşünüyorum. tabii demesi kolay.
  • fernandez  (24.08.12 23:47:03) 
anlıyorum fakat hiçbir hata yapmadım. neysem o oldum, ne bileyim hiç rahatsız etmedim onu. kafam bir senedir karışık. iyi hissetmiyorum, dediğim gibi.


  • decades  (24.08.12 23:48:55) 
bir insan, bir başka insanı özleyemez. onunla ilişkisini, onunla ilişkisi zamanlarında hissettiklerini özler... zaman içinde bozulan hatıraların arasından. eskiye dönemezsiniz. ne siz eski sizsiniz, ne o eski o. ilişkiniz de yeni birşey olacak bu durumda; kurulsa. belki sadece iyi zamanlar değildir içinden geçtiğiniz, belki yeniyi kucaklamaktan korkuyorsunuzdur... ayrılmışsanız bir sebebi vardır, şimdi anlamsız görünse de o gün anlamlıymıştır. bence önünüze bakın.


  • firuz  (25.08.12 00:00:09) 
bak ben de 2 ay önce aynı kız tarafından 6.kere terk edildim. bana aşık olamamış bir türlü. olabildiğimce anlayışlı davranırdım. bir kere ufak bir bağırdım, ha işte bana böyle bağırmanı istiyorum dedi.

bana aşık olamamasının tek nedeni ona iyi davranmamdı. kızların çoğu böyle. kendisini sevecek adam aramıyor. boynuna tasma takıp gezdirecek adam arıyor. senin için rahatsa hiç üzülme. dünyadaki tüm kızları tanımadın ya henüz. karşına çok daha iyileri çıkar,inan buna.
  • empty blank  (25.08.12 00:02:42) 
bunların da farkındayım, teşekkür ederim. fakat onun beni sevdiği bilindik & hissedilebilir bir şeydi, yani kandırmaca değildi. mutluyduk gerçekten. ben ondan soğudum. birine gerçekten "git" diyemedim hiçbir zaman, herhangi birine. onun demesini bekledim. dediğinde rahatladım, ama şimdi hakikaten yaşananları özlüyorum.


  • decades  (25.08.12 01:14:32) 
Daha iyisini bulamamışsın, kombinasyon olarak daha iyisini yakalayamamışsın, net.

Bu yüzdeeen hep diyoruz "Daha iyisini bulabileceğinden eminsen 'Vazgeç'" diye... Ama neredeee...
  • Struttin  (25.08.12 03:17:46) 
haklısın. ondan sonra gördüğüm ya da onlara göre birlikte olduğum kadınlar hep başka hallerdeydi. bir yerden sonra kimsenin yeni bir şey anlatmadığını gördüm. yani işte, şunu yedim bunu aldım gibi şeyler anlatıyorlardı ve sıkıcıydı.


  • decades  (25.08.12 10:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.