[]

Hiç muhabbetiniz olmayan birisine açılmak ama çook açılmak

Kızı sadece işe gittiğim serviste görüyorum o kadar pazartesi ve cuma günleri başka görme şansım kesinlikle yok. indiği yerde inip arkasından usulca yaklaşsam mı ne yapsam beyler. böyle böyle hoşlandığımı belirtmem lazım.




 
aga direkt yaklaşırsan yavşak diyorlar, tanışıp daha sonra yakınlık kurmak istersen ben seni arkadaş olarak görüyorum falan diyorlar.


hiç uğraşma :D

tipine güveniyorsan istersen git arkasından sağlam bir tekme at, yine o gelir sana.
  • empty blank  (24.08.12 22:51:59 ~ 22:52:37) 
Böyle yaparsan fena saçmalarsın.

Bir şekilde numarasını edinmeye çalış, servis şoföründen falan bir şekilde nerede çalıştığını öğren, sonra oraya git, bulunduğu departmanda bir şeye ihtiyacın varmış gibi takıl, bir şekilde tanışırsınız, olaylar kendi gelişirde.

Küt diye gidip, ben senden çok hoşlandım, hadi sevgili olalım dersen, "hmm.ok.bye" cevabı alabilirsin.
  • disfircasiyimben  (24.08.12 22:54:59) 
kız sinyal vermiyorsa hiç bulaşma, bir arkadaşınıda araya koyabilirsin.


  • feodal moruk  (24.08.12 22:55:23) 
tekme değil de çelme tak hafız


  • w a s d  (24.08.12 22:55:54) 
krallar, valla hiç entelkuntel işlere gelemem direk konuşmak istiyorum ama böyle biraz ayıca olmasın o kadar yoksa öyle plandı programdı böcek uçtu dana tepti işlerine girecek hal ve ruhiyette değilim, ve brad pittende yaguuşugluyum.


  • komutanlogar  (24.08.12 23:01:39) 
bi tanısaydın? belki kabul edecek sonra 2 gün sonra tanıyıp soğuyacaksın.
sonra ne istediğini bilmiyo, tutarsız demesinler arkandan.

  • take me rufee2  (24.08.12 23:03:01) 
kadınların çantasından felan düşebilecek bir nesne obje bişi bul bi yerden. serbisteyken usulca yanaş "bunu siz indikten sonra bulmuştum dün. sizin olabilir mi" falan ayağına gir muhabbete. hatta o obje orta-pahalı ziynetimsi bişi olsun, daha sonra baktın işler tıkırında gidiyo, ablaya hediye edersin aşkımızın nişanesi hesaabı.

uykum var çok. ondan. şe'aapmayın fazla ya.
  • tahret muslugu  (24.08.12 23:08:32) 
gülümsüyor mu gülücük var mı ? işaret almayı bekle. serviste günaydın falan de öküz gibi takılma.. direk pat diye söylersen yaş o iş unut onu..

bu arada ben bora de. sflşkdsf
  • uykusuz her gece  (24.08.12 23:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.