[]

8 ayım var ingilizce öğrenmem lazım

internetten başka çarem yok öğrenmek için gerekirse 18 saat bilgisayara bağımlı yaşarım yeterki yol gösterin..




 
sıfırdan mı başlayacaksın, biraz temelin var mı belirtirsen daha kolay yardımcı olunabilir.


  • there is a light that never goes out  (24.08.12 16:42:58) 
CS'ye üye ol paso misafir al..


  • dedim dedim de kime dedim  (24.08.12 16:49:37) 
bir de ne için kullanacaksınız bu ingilizceyi. ne kadar öğrenmeniz lazım?


  • kisa  (24.08.12 16:50:07) 
edit:ingilizce de ilkokul 7 seviyesinde falanımdır kullanma amacım rahat rahat derdimi anlatıp konuşulanı anlamak


  • she aint you  (24.08.12 16:51:13 ~ 16:51:27) 
Günde 3-4 saatlik çalışmayla 3 ay içinde günlük kullanım için yetecek düzeye rahat gelebilirsin. ingilizce gramer kitabı edin, öğrendiğin kelimeleri pekiştirmek için 10-15 adet yazarak tekrarla. ingilizce dinlediğin şarkıların sözlerini yaz ve bilmediğin kelimelerin anlamını öğren.


  • low-life  (24.08.12 16:57:01) 
podcast vs. de dinle mutlaka, anlamıyor olsan dahi ki muhtemelen anlamayacaksın. ama yine zamanla ilerler bu sayede ve karşı tarafı rahat anlamana vesile olur. okuldan bi hocam doktora için amerikaya gittiğinde eşide onunla beraber gitmiş. 6 ay evde sürekli oturdu dizi izledi ingilizce altyazılı dedi. 6 ay sonra kredi kartını alış o alış bi daha girmedi demişti. dinleyerek en iyi yol. tabi gramer falan da kasman lazım. hoş biz ilkokul 7deyken perfect tense'i leri falan yutmuştuk ama.


  • ari avigdor gemel  (24.08.12 17:08:42) 
inglizce seviyene kitap al. Level 1 3 4 . Sozlukten kelimelerin Turkce anlamlarini arama. Vakit kaybi. Cumlenin gidisinden tahmin edersin zaten. Inglizce ogrenmenin pekistirmenin en kolay yolu Inglizce konusulan bir yerde yasamiyorsan kitap okumaktir!


  • intimate  (24.08.12 19:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.