[]

idrarımın rengi neden koyu?

3 gündür günde 4-5 litre su tüketiyorum. buna rağmen idrarım koyu kahverengi. midem yanıyor ve ara ara ateşleniyorum. 3 gün önce dedem vefat etti. üzüntüden olabilir mi? acil bir durum mudur? işten izin almam biraz sıkıntı olduğu için aciliyete göre doktora gideceğim.




 
valla ben, ağır bir iş yaptığımda koyulaşıyor ama bi süre sonra normale dönüyor.
devamlıysa bir doktora mutlaka gidin.

  • etna  (24.08.12 10:24:56) 
antibiyotik kullanımından kaynaklanıyor olabilir ? augmentin mi kullanıyorsunuz ?


  • feodal moruk  (24.08.12 10:25:42) 
hiç ilaç kullanmadım. yediğim içtiğim sadece günde 2 öğün ev yemeği ve midem yandığı için 4-5 litre su.


  • burty  (24.08.12 10:27:42) 
yemek yemiyorsanız uzun süredir oda idrarı koyulaştırır bende oluyor yada ilaç almanız rengi değiştirir.


  • basond  (24.08.12 10:28:19) 
koyu renk idrar normalde susuzluk belirtisidir ama..

bence bir tahlil yaptırın
  • sli  (24.08.12 10:29:42) 
Midem yanıyo demişsin idrarım kahverengi gibi demişsin. Uzmanı değilim ama bi de stres durumunu hesaba katarsak midende kanama olabilir. İdrarının kahverengiliği de bundan dolayı olabilir. En azından ben bu ihtimali göz önünde bulundurup doktora giderdim. Ayrıca mide yanması için bi iki yudum süt içebilirsin. İyi gelir.


  • onexey  (24.08.12 10:30:41) 
normal şekilde yapıyorum ne kısa ne uzun.


  • burty  (24.08.12 11:01:32) 
idrar yolu iltihabı olabilir, böbrekte taş olabilir. başıma gelen şeylerdi bunlar. bi doktora görünün idrar testi yapsınlar durum çözülür.


  • rosebush  (24.08.12 12:01:50) 
mide, karaciğer, safra kesesi gibi organlarda bir sorun olabilir. ateşlenme iltihap ya da virütik bir hastalık göstergesi olabilir. ihmal etmeden doktora gidin. göz akınızın rengi sarı mı ona da bir bakın.


  • there is a light that never goes out  (24.08.12 13:35:02) 
kanda total, direkt ve indirekt bilirubin, idrarda urobilinojen baktirmadan, ilac kullanmayin. eger hepatitseniz, iltihapli olan karacigeri, bosu bosuna bir de ilacla uzmemis olursunuz.

hepatitin diger belirtileri arasinda istahsizlik, bulanti, halsizlik de var.
  • compadrito  (24.08.12 16:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.