[]

istanbul gaziosmanpaşa"da

karadeniz mahallesinde ev tutacağım..haritadan baktım evliyaçelebi ilköğretim okulu,mehmetakif caddesi ve ertuğrulgazi caddesi civarında gözüküyor..bu bölge sakin midir,it kopuk var mıdır...gaziosmanpaşa için pek iyi şeyler söylenmiyor ama bütün gaziosmanpaşayı da yaftalamamak lazım herhalde..tutacağım ev tramvaya yakınmış,parkeli doğalgazlı falan olması hoşuma gitti..fiyatı da 350 tl fena sayılmaz gibime geldi..yaşanabilir bi yer midir buralar sizce..geceleri gezen bi tip değilim evden işe iştn eve yani..bekar bi adam göze batar mı buralarda..aklıma binbir türlü şey geldi yahu..hayır yani kavgadan ve ölümden korkan biri de değilim ama durduk yere pisliğe de bulaşmayalım diyorum.fazla mı kurcaladım acaba mevzuyu..




 
gop'ta aradığın her türlü pislik mevcuttur. ama 350 lira bütçe ayırdığına göre bunları göze almışsındır. bari dikkat et gaiz mahallesi kısmına uzak olsun.


  • roket adam  (24.08.12 01:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.