[]

bu devlete ne desem az bu nedir ya?

Gaziantep üniversitesi devlet yurdunda kalan ve staj için okula gelecek arkadaşlara DUYRULUR....!
Bugün bende staj için yurda geldim ve gördüğüm manzara sinirlerimi çok bozdu. Yurt mahşer yeri gibi her yerde polis ve ambulans. Perşembe günü 1500 kadar Suriyeli yerleştirilmiş. Bir memur buldum ve sordum. Ne zaman gidecekleri belli değilmiş adamlar bıkmış. Sıkıntı çok diyorlar. Dedim yakında herkes staj için gelecek bayan arkadaşlar da gelir dedim ve Artık bayanları evimize götürürüz dediler. Evde kalan arkadaşı yada bir tanıdığı olanlara yurda gelmemelerini öneririm.

facebook grubunda bir öğrencinin yazısı

------------------------------------------------


allah bu duruma sebep olanların belasını versin. o suriye de ölenlerinde türk askerininde bütün sorumluları stratejik derinlik bokuna başımıza bunları getirenlerindir. allahınızdan bulunlan bu yamyamları başımıza sardınız 3 kuruş vergisini vermeyene e haciz bok haciz sıç haciz diye paralarına el koyuyorsunuz sonra bu yamyamlara veriyorsunuz. nerde kalıcaz lan biz? suriyeliler kadar kıymetimiz yok mu bu ülkede?

biz başımıza bir şey gelse komşu bir ülkeye gitsek su vermezler adamlar hergün ballı börek yiyip sövüyor polisi vuruyorlar kavga cıkartıyorlar. ananıza sovmuyorum ama sovmus bilin.

soru: ne olacak bu durumda halimiz hacı? nerede kalıcaz biz?

 
Haklısınız. Allah kolaylık versin kötü bir durum. Nerede bi bok oluyor hemen yardıma koşuyoruz. Lan bize ne amk vatandaşın parası niye bunlara yediriliyor anlayamıyorum.


  • fuerteventura  (23.08.12 22:01:47) 
hükümete oy vermediysen söylenmekte haklısın


  • xyz123  (23.08.12 22:03:11) 
hatayda da durum kötüymüş minübüs ve lokantaları kullanıp para ödemiyolarmış bu özgürlükçü elemanlar, esnaf ve bölge halkı ile bi sürü tartışma kavga yaşanmış sana katılıyorum başımıza bela oldular


  • raskov  (23.08.12 22:03:53) 
Gaziantepte ev kiralarıda zengin suriyelilerden dolayı çılgınlık derecesinde artmış. Bizim apartmanda 600 e çıkan kiracı yerine 1200 liraya suriyeli kiracı gelmiş.


  • cafcurucufcuf  (23.08.12 23:43:42) 
işin komiği izmirliyim ve bu seçimde belediye seçimlerinde akp ye vereyım oyumu barı hızmet gelır para akar dıyordum sag olsun nasıl bır hukumete denk geldıgımızı 3 ayda ıyıce anladık huzur yok ulkede para olsa ne olacak allah cezalarını versın ya.


  • hayvan gibi yazar  (24.08.12 14:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.