[]

wireless ağının sahibi, beleş kullanım.

memeliler,

benim laptop kafasına göre bir ağa bağlanma huyu sayesinde benim modemi es geçip başka bir ağa bağlanmış. ben de farkında olmadan baya baya kullandım.

bu ağın sahibini bulmam lazım. adamın son ay faturasını ödeyeyim bari de hak geçmesin.

ağ ismi de airties_bilmemne. bi yolu var mı bulmamın? kapı kapı gezemem de şimdi...

 
fazla public olmaz mı?


  • sakingitarist  (23.08.12 20:24:19) 
bulamazsın. bulursun aslında ama çok karmaşık, en azından ev kullanıcısı bulamaz. soruya cevap veren ev kullanıcıları da bulamaz. teknik destek veren adamında bulması çok zor. zor yani.


  • feodal moruk  (23.08.12 20:46:40) 
Muhtemelen modeme de girebilirsin. TTNet'in modemine benziyor. Modem arayüzünden @ttnet ile biten kullanıcı adı yardımıyla ulaşma ihtimalin var gibi.


  • ahmetcan44  (23.08.12 20:48:52) 
modemin arayüzüne admin admin veya admin password veya admin ttnet kombinasyonuyla giriş yapabilirsen adamın kullanıcı adı muhtemelen telefon numarası olabilir. belki oradan.. umut işte.


  • feodal moruk  (23.08.12 20:55:34) 
bulamazsın. kotayı doldurduysan o seni bulur merak etme.


  • mtrsykl  (23.08.12 22:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.