[]

Ölü yiyen

Arkadaşlar ben at yarışı, iddaa, sayısal loto vs. oynuyorum sık sık. En çok iddaa.

Genelde tutturuyorum da. Tutturduğum miktar genelde 50-70 civarı oluyor. 10-15 liralık kuponlar yapıyorum.

Şimdi zaten kazandığım para ortada. Lan bir kupon tutturuyorum, hemen üşüşüyorlar etrafıma. Normalde düzgün muhabbetim olmayan adamlar bile 'qanqi bi yemeq ısmarlarsın artıq' moduna giriyorlar. Genel istek ise hep 'bi paket parlement'.

Normalde bu adamlardan 1 den sigara istesem ağız göz eğerler, utanmadan benden paket istiyorlar.

Almadığımda da adım tabiki cimriye çıkıyor.

Ben bunlara ne diyim de artık akıllansınlar? Ligler başladı yine üşüşecekler amk açları.

 
''Normalde bu adamlardan 1 den sigara istesem ağız göz eğerler, utanmadan benden paket istiyorlar.''

Aynen bunu de.
  • dwyn  (23.08.12 01:10:33) 
Söyleme kazandığını.


  • long live rock n roll  (23.08.12 01:14:15) 
basini alin de


  • steward  (23.08.12 01:58:40) 
evet evet, onlara bunu goster:

www.itusozluk.com
  • compadrito  (23.08.12 02:39:24) 
Acil paraya sıkıştığını söyleyip her birinden ayrı ayrı 50 lira iste. bulunabilecek kadar az ama farkı gösterecek kadar iyi bir rakam.

çoğu vermeyecek ibnelerin.

al sana güzel bir turnusol ve bahane
  • efrasiyab87  (23.08.12 02:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.