[]

Beşiktaş'ta uyducu arıyorum

Battlestar Atlantialılar,

Uydu alıcıma Türksat 3A'yı eklemeyi bi' türlü beceremedim. Son çare bi' uyducuya gitmeyi düşünüyorum. Beşiktaş merkezde bildiğiniz, bu işi ucuza halledebilecek bir uyducu var mı?


 
3a yı ekleme. başka bir uydudaki bütün frekansları sil 11844 Vertical 2222 SR yi frekans olarak gir. o uyduyu tarat. yine bütün kanallar çıkar


  • vincenzo  (22.08.12 16:35:27) 
soruya cevap değil ama başlığı sürekli uyuşturucu diye görüyorum. ilk baktığımda dumur olmuştum, şimdi her baktığımda önce bi lan?!! oluyorum sonra ayıyorum :) söylemeden geçemedim :)


  • in vino veritas  (22.08.12 16:39:11) 
@vincenzo
Bilgisayarla ve kimi zaman elektronikle aram iyidir ama beceremedim işte. Bir gecemi heba ettikten sonra "tatlı canımdan değerli mi" diyip uyducuya gitmeye karar verdim. Mahalledeki berbere ucuz bi' yer sordum, söylediği 50 m. ötedeki yerde 10 TL'ye hallettirdim. Sağolasın. :-)

@in vino veritas
Ehehehe... Ortam şartları uygun değil... >;-P
  • metal revolution  (23.08.12 00:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.