[]

bok yoluna gidiyordum

dün arkadaşla biyerden geliyorduk. bir kavganın olduğunu gördük. serserinin teki elinde ince ekmek bıçağıyla birini tehdit ediyordu. küfürler falan ediyordu. küfür ettiği kişi kaçtı gitti. geçeceğimiz yol da bir ara sokak, caddeye çıkıyor. görür görmez arkadaşa ağzımın ucuyla tüyelim hemen dedim. daha der demez aksilik ya beni gözüne kestirdi şerefsiz. resmen canıma kastediyor yani. küfürler savuruyor bana bakarak elinde bıçakla, ne bakıyosunuz lan falan diyor. adama tek bir laf bile söylemedim. yanında kadınlar tutmaya çalışıyor, sana bişey demedi diyorlar falan. tam orda bir pastane vardı, bir kapısından girip diğerinden çıktım. pastanenin sahibi korkudan yere bakıyordu. kimse bişey diyemedi. her an herkese bişey yapabilirdi çünkü. arkadaş başka taraftan, ben başka taraftan kaçtık gittik. yolumu uzatmak zorunda kaldım. ilk defa ölümü bu kadar yakından hissettim. rüyama girdi anasını satayım. daha evvel de böyle şeyler başıma geldi ama bu en ciddisiydi. diyeceğim o ki allaha emanet yaşıyoruz lan. sizin de başınıza böyle bişey geldi mi?




 
manyağın biri kadınları taciz ediyor diye otobüsten indirildi.

Herif bildiğin kasap satırı çıkartıp otobüse saldırdı camlarını falan kırdı, otobüs gazlayıp kaçınca da etraftakilere saldırdı. bana saldırmadı
  • efrasiyab87  (22.08.12 14:59:02) 
ucuncu sayfa haberi olmaktan son anda kurtulmussunuz sanirim. gerci artik cogu olay ucuncu sayfaya bile cikmiyor, o kadar cok pislik turedi ki. fare gibi bunlar, ana babalari surekli uruyor.


  • beriberi  (22.08.12 15:09:17) 
Fatih k.mustafa paşa'da otururken babamın bakkal dükkanı vardı.mahalleye musallat olan tinerciler vardı belli bi grup.5-10 kişi.bizim aileyi tehdit ederlerdi.öldürcez falan diye sizi.(bellerinde tabanca+silah)her gün bakkalın arkasında esrar yakarlardı.tehditle bira-sigara alırlardı.akşam saat 8 den sonra dışarı çıkamazdık annem ben vs.çıkarkende onlara görünmemek için elimden geleni yapardım.polisler bi bok yapmazdı.polis alışmış artık götürüyolardı yarın çıkıyodu ibne tinerciler.zaten adamlar takmıyo artık 3 ay yatmış içerde 5 ay.laylaylom yaşıyolar.yedikuleden bi tinerci grup gelmişti,birini öldürmüştü babamın önünde.bi kez de onlardan biri "sen bana nasıl yan gözle bakarsın" diye birini kovalamıştı artık bıçağı saplıyacaktı.adamın annesi çıktı araya girdi,(bıçaklancak kişinin annesi).ve hiçte yan gözle falan bakma yoktu adam normal yolda yürüyodu lan.tinercilerin kafası 1 milyon aq ne gözle bakıyolarsa etrafa.falan filan dallas gibi yerdi.şimdi de pkk yandaşları kazlıçeşmede falan eylem yapıyomuş 1 mayısta vs.yani istanbulun yaşanmayacak yerleri...

sonuç:onların yüzünden beylikdüzüne taşındık.8 sene önce.rahatız şimdi.nasıl bilinçaltıma yerleştiyse o zaman babama sorardım buraya gelip bize bişey yaparlar mı diye.(11 yaşındaydım)
  • Belchior-Cesario  (22.08.12 15:13:21 ~ 15:20:18) 
ilk olarak geçmiş olsun diyelim. neyse ki atlatmışsın herhangi bir şey olmadan. bu gibi olaylarda merakımızı bastırmak en iyisi, olay olan yere yakınlaşmak yerine oradan olabildiğince uzaklaşmak daha iyi olur. hepimizin bildiği gibi istanbul'da yaşanan bombalama olayı tam da bu merak dürtüsü yüzünden faciaya yol açmıştı. ikinci bomba daha etkiliydi ve çok canlar yaktı.

neyse. ben de üniversitedeyken (küçük bir iç anadolu şehrinde) evden çıkıp arkadaşımın evine doğru gidiyordum. apartmanımızın önündeki yol dar bir yoldu ve 2 yan bina inşaat halinde olduğundan yolun yarısına kadar kum vardı. Haliyle buradan tek araç geçebiliyordu. Tam bu kumun olduğu yerde bir taksici ve hususi araç sahibi sert bir tartışma içerisindeydi. birbirlerine bağırıyorlardı falan. ben bunların yanından geçtikten sonra hususi araç sahibi arabasının kapısın açtı ve içerden bir şey aldı. Ne olduğunu görmedim ama taksi şoförünün bir anda susup arabasına koşmasıyla anladım ki tabanca çıkarmıştı. herifler tam da arkamda. adam sıksa enseden yiyeceğim yani o derece. hafif bir tırsmayla (bildiğin yusufladım) köşeye kadar koşar adım yürüdüm. köşeyi dönünce de *mna kodumun memleketi deyip devam ettim.
  • himmet dayi  (22.08.12 15:30:56) 
alnımın çatısında üç kere silah gördüm. birinde ben vermiştim ellerine silahı, tamam da diğer ikisi seninki gibi durumlardı. türkiye'deyiz kardeş, ne bekliyorsun? kafana saksı düşüp ölmediğine şükretsene her gün.


  • cagdas donem kuramcisi  (22.08.12 15:34:37) 
öncelikle geçmiş olsun. Belki demesi kolay sanırım en güzeli kişilerin yanında biber gazı taşıması (kadın erkek farketmeden). Erkek adam biber gazı taşır mı falan dememek lazım, psikopatlar her yerde.

Götünüz sıkıştığında biber gazını kullanmaktan çekinmeyin, meşru müdafaya giriyor. Baktınız ortalık sessiz sakin, götünüzü kesseler kimse duymayacak, biber gazını kullanın, hatta bunu lehinize çevirin, karşı tarafı gebertene kadar dövün, nasıl olsa ağzı gözü kapalı olduğu için bi bok yapamayacaktır. Bonus olarak da ağzına kum doldurup götüne de bıçağı soktuktan sonra denize sallarsanız sevaba girersiniz.

Karşı tarafı dövmeye başlayınca (avantajı sağlarsan) bak nasıl hemen abi yapma, bokunu yiyim muhabbeti çeviriyo şerefsizler.

Sonuç olarak, biber gazı taşıyın derim
  • bonjurkes  (22.08.12 15:39:23) 
2-3 sene önce gece saat 2 de bir konserden eve dönüyordum yürüyerek. Gazi üniversitesi eğitim fakültesinin yanında yürürken (geceleri kimse olmaz oralarda) yanımdan kırmızı bir şahin geçti, içi maganda doluydu. Ön koltukta oturan herif camdan sarkıp elindeki silahı bana doğrultup küfretti, ben dönüp bakmadım bile. Adam zaten belli kontrolden çıkmış, kavgadan falan dönüyorlardı herhalde. Sonra araç geri geri gelmeye başlayarak yanımdan beni takip etmeye başladı. Adam araçtan iyice sarkıp elindeki silahı bana sallayarak yine baya küfretti. Ben hiç iplemedim kulaklığı takıp müziği açtım, yürümeye devam ettim. 30-40 saniye kadar bir metre yanımdan takip ettiler sonra basıp gittiler.

Ertesi sabah saat 8 gibi aynı yoldan giderken olayın gerçekleştiği yerin 50-60 metre gerisindeki dolmuş durağının kan gölüne dönmüş olduğunu gördüm. Kanın üzerinde ayak izleri, boğuşma izleri, sürüklenme izleri....

Başıma çok böyle olay geldi ama bu en gariplerinden biriydi.
  • johan sebastian  (22.08.12 16:19:45) 
boaxıma buçah dayamışlardı, hoş bir şey değil.


  • cedric tweedledee  (22.08.12 16:28:16) 
öğrenciyken bursada bi arkadaşımla eve dönerken pazar gecesi küçük sanayi yakınlarında (o saatte o günde orda ayıracak kimse yok) tinerciler yolumuzu çevirip sebepsiz yere bize dalmışlardı. 3 saat kavga ettik, bıçaklar mıçaklar, baya sıkıntılıydı, neyse ki sadece burnum kırıldı.

bi kez de çeçen mafyası ofisimi basmıştı, mermiyi sürüp kafama silah dayamıştı. o an ölüme çok ama çok yakındım ve enteresan biçimde çok sakindim, bokunu yiyim ayağı da çekmedim erkek gibi konuştum, herif çekti silahı kafamdan. sonradan kendim de şaştım sakinliğime.
  • kartonpiyer  (22.08.12 18:00:00) 
taksimde bi elemana kurşun sıktıklarında arada kalmıştım. ne olduğunu anlayana kadar adamlar tüydü.bana denk gelmedi allahtan.


  • sttc  (22.08.12 19:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.