[]

Lig Tv?

Selamlar,

Evde halihazırda kurulu çift çanaklı biri Turksat'a diğeri Hotbird'e ayarlı uydu sistemimiz var.

Maçları izlemek için Lig Tv abonesi olmak istiyoruz. Yarın Digiturk ile görüşecem ancak Digiturk'te pazarlığın çok işe yaradığını ve çok farklı fiyatlandırmaları olduğunu biliyorum.

Bu aralar yeni üye olanlar ne kadara üye oluyor acaba? Paket olarak tüm maçların olduğu paketi istiyorum.

 
tum maclarin oldugu gereksiz kaliyor biraz, sampiyonlar paketi + spor extra en iyisi, zaten bu ikisi olunca baya fazla sayida mac oluyor. web sitesine bir bak istersen, turksat uzerinden izlemek isteyenlere degisik birseyler vardi sanirim, orda zaten yeni abonelere uygun tekliflerde yapiliyor.


  • lutah  (22.08.12 00:34:27) 
Benim tavsiyem, -pazarlık için- paket seçerken "yau şimdi memleket takımı ordusporu da izlemek istiyorum ama, o kadar fazla fark olmasaymış keşke, sadece şampiyonlar paketini mi alsam"
şeklinde konuşun.

  • dampire  (22.08.12 00:35:02) 
ben de yeni bağlattım 60 civarına geldi, ancak dediğiniz gibi herkese farklı fiyat tarifesi uyguladıklarını duydum ve biraz da kazık yemiş hissine kapıldım.


  • isiz ajun  (22.08.12 01:20:10) 
lutah,

Bana lazım olan Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu maçları. O nedenle şampiyonlar paketi veya sadece taraftar paketi işime gelmiyor.

dampire,

Teşekkürler. Bugün görüşürken mutlaka deneycem bu yöntemi.

isiz ajun,

Dayım geçenlerde 55 TL'ye anlaşmış. Dediğin gibi herkese farklı tarifeleri var. Bakalım bana ne fiyat verecekler. Ancak dayımın tavsiyesiyle aratacam kendimi bu nedenle 55 TL'den yukarı fiyat veremezler gibi.
  • hayattan sikilan adam  (22.08.12 07:38:23) 
bu arada lig tv'si olan biri referans gostersin, ikinizde 1 ay beleş kazaniyosun, onu yapmayi unutma sakin.


  • lutah  (22.08.12 13:06:07) 
Dayım Digiturk abonesi. Bugün aradı verdi numaramı. Yarın ararlar herhalde. Anlaşırsak dediğin gibi ona da bana da bir ay bedava.


  • hayattan sikilan adam  (22.08.12 20:40:45) 
eğer bağlattıysanız paket ve fiyat durumu nedir tam olarak?


  • isiz ajun  (23.08.12 12:14:35) 
12 ay taahütle Digiturk giriş paketi ve tüm maçları içeren lig tv paketini 49.90 TL'ye Turksat üzerinden verdiler. Ayrıca spor extra paketini de hediye ettiler. Cumartesi kurulumu yapacaklar.

Tanıdık referansıyla abone olduğum için hem benden hem de tanıdıktan birer ay ücret alınmayacak. Eğer almayı düşünen varsa ben de referans olabilirim. Karşılıklı iyilikleşmiş oluruz. :)
  • hayattan sikilan adam  (23.08.12 22:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.