[]

nasıl yapsam, ne yapsam

beyler bayanlar, hafif hoşlandığım bi kız var, ancak bu kızla yaz okulu bittiğinden beri görüşmüyoruz, arada internet üzerinden muhabbet o kadar.

bir yerlere çağırayım mı? çağırırsam nasıl çağırayım vs. yoksa boş mu vereyim?

çok beceriksizimdir bu konularda bi de. hele sanal platformlarda.

 
tekrar muhabbete başlayıp bir yerlere çağır


  • calmdown  (22.08.12 00:14:25) 
laf arasında sıkıldım bende bi ara buluşalım mı ya falan de.


  • Kamyoncunun vitesi  (22.08.12 00:15:26) 
samimiyetinize göre davran. çat diye çağırma. ilk önce alt yapı çalışmalarına önem ver , çağırmak için zemin oluştur. arada internette gördüğünde sor , hoca sana ne not vermiş filan diye. sonra muhabbetin devamını getir.


  • solskjaer  (22.08.12 00:15:56) 
cocuk gibi davranma doğru dürüst ne hissediyorsan soyle " hafif hoşlanıyorum " dısında :)) eline olan kazandıgın bir iliki seni seven bir yürek yok ortada bu korkunun gereği de yok. açık ol içinden geleni soyle olursa amenna olmadı sen mi kaybetmiş olacaksın o mu sen daha ii bilirsin . Ben ölüme gidiyorum, siz de yaşamaya. Bunlardan hangisi daha iyi bunu ancak Allah bilir.” d emişti Sokrates bunun gibi kız kabul ederse ii mi olur etmezse mi ii oluru düşünmek yerine acaba konusabilir miyim nasıl konusmaya davet etsem miyi konusmak biraz basit düşünce tarzı değil midir kardeşlik


  • ugiii  (22.08.12 00:20:38) 
her türlü bir şey yapayım yani? internet üstünden de senden hoşlanıyorum gel bir şeyler yapalım diyesim yok ama. çok çocukça geliyor.


  • noluyo yaa  (22.08.12 00:26:30) 
olur mu canım öyle şey.. sokrates'e sokayım. kısa vadede kızla yakınlaşmaya bak konuşa konuşa, fazla tadını kaçırmadım tabii. bir iki haftadan uzun bir sürece yayarsan sanal muhabbet işini boka sarar olay. sonradan "böyle olmayacak ya, konuşalım hadi bir akşam." tarzı bir şeyler gevelersin, niyeti varsa buluşursunuz. oradaki tavrına göre de açılıp açılmamaya karar verirsin.


  • jack of hearts  (22.08.12 00:37:18 ~ 00:37:55) 
boşverme çağır buluş görüş takıl cddi ol bence sevmek güzel :):):):)
hayat sevince güzel !!!

  • meleklerde ağlar  (22.08.12 21:14:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.