londra'da -ki bilenler bilir hayvani derecede karma corma bir sehir, yasayanlarin %70i uk disinda dogmustur- bir ctesi gecesi clubdan eve donucez,tobus duraginda ona mi binsek buna mi binsek diye ablamla konusuyoruz, dibimizdeki gayet alkollu teenagerlardan biri 'what evil language are you talking?' dediler.
yine ablamla ingiltere'de exeter'den bi yere gidiyoruz sehirler arasi otobusteyiz, atina'da olimpiyatlar in oldugu yil, karsimizda kisa boylu dobidik bir yunan kiz var, hellas yazan baseball cap takmis, bir sekilde bizim turk oldugumuzu anliyor, kendince laf sokmaya calisiyor.
vs.vs.
yani arada oluyor bisiyler ama insan kendini bilince cok bir anlami olmuyor. bence en komik insan tipi sizinle ilk tanismis olup pot kirmiyim diye kasip sonra pot kiranlar.
bir de ben bunun tersini cok yasadim soylemeden gecemiyecegim, hani guya biz anlayisli toplumuz falan ya, turkiye'de bir gavur gordu mu nasil laf soksam diye takla atan cok insan gordum, isin aci tarafi bu turke sorsan sen irkci misin diye yok hayir degilim der.
0