[]

İst. Üni. Beyazıt Fak. Yemekhane olayları

Şimdi ben İst. Üni. Edebiyat Fak. öğrencisi olarak, Beyazıt kampüsüne falan gidip oraların yemekhanesinde yemek yiyebiliyor muyum 75 kuruştan, öğrenci tarifesinden? Laleli kampüsü etrafında hangi kampüsler var böyle otlanabileceğim?




 
laleli kampüsünde fenin ve edebiyatın ortak kullandığı yemekhane var yakında başka yok, beyazıta falan elini kolunu sallayarak giremiyosun orayı kullanan fakülteler dışındakileri almıyolar bi ara tüm istanbul üni. öğrencilerinin tüm fakültelere girmesi serbest olmuştu ama sene sonuna doğru tekrar bi kaç olay sonrası iptal oldu, yeni bir serbestlik getirilmezse edebiyatın yeraltındaki yemekhanesinde yemek zorundasın üzgünüm:(


  • bunumu demek istedin  (21.08.12 11:19:49) 
Kolay kolay ana kampüse giremezsin. Kendi fakültenin yemeğini yesene.


  • bilan  (21.08.12 11:19:55) 
geçen yıl fakülteler arası geçiş yasağı kalktı. biz edebiyata rahatça girebiliyorduk, edebiyattaki arkadaşlar beyazıt kampüsüne. girer, yemeğinizi yersiniz yani. kapıda kimlik gösterin. laga luga ederlerse, rektörlüğe yazılan fakülteler arası geçiş yasağı ile ilgili bilgi alma talebi üzerine rektörlüğün böyle bir yasak yok, diye cevap verdiğinden geçen yıl rahatlıkla girilebildiğinden falan bahsedin.


  • pomolilik  (21.08.12 11:30:18) 
@pomolilik son zamanlarda o yasak tekrar gelmişti yalnız.


  • bunumu demek istedin  (21.08.12 12:06:56) 
edebiyat fakültesinde yemekhane olduğunu bilmiyordum, o yüzden beyazıt'a gitmeyi düşünüyordum yemek için.


  • hjarteblod  (21.08.12 12:16:48) 
olmaz mı ordakiler aç mı gezsinler :)


  • bilan  (21.08.12 22:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.