[]

numaralı gözlük

kullanan insanların görünüşü hakkında ne düşünüyorsunuz, çok mu içe kapanık veya pasif gösteriyor, yoksa ben mi evham yapıyorum?




 
ne alaka ya kimisini hele daha çekici bile yapıyor.hem gözlükle karakter analizi ne alaka çıkaramadım.ben mecbur olduğumdan takıyorum gözlerim bozuk.ama yakışıyorda :d


  • benkoşarımaşaalara  (20.08.12 19:22:09 ~ 19:22:30) 
evham yapıyorsun. gözü bozuksa kullanır.


  • herbivor  (20.08.12 19:24:32) 
milyon cesit gozluk cercevesi var.

ice kapanik, pasif, loser, nerd, hipster, profesyonel, sportif, yavsak ortam cocugu bu tarzlarin her birine uyan gozluk bulabilirsin.
  • ocaan  (20.08.12 19:57:44) 
Çerçeveye göre değişir galiba.
(Gerçi gözlük kullanmaya başladığımda ben de böyle düşünmüştüm. Bir anda yavaşladım, pasifleştim sanki. 2 gün sonra lense geçtim o yüzden.)

  • nickini vermek istemeyen uye  (20.08.12 20:51:00) 
yüz tipine ve çerçeveye göre değişir. ben miyop olmama rağmen kullanmıyorum. güzel durduğunu düşünmediğimden


  • neysene  (20.08.12 21:34:21 ~ 21:34:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.