[]

Kiralık ev arıyorum, doğru yerlere mi bakıyorum? (İstanbul)

hanımlar beyler, 2 aydır istanbul'da çalışan bir ankaralıyım. bugüne kadar arkadaşta kalıyodum, artık bir ev tutmam gerekiyor.

işyerim ortaköy'de, kabataş lisesi'nin önündeki duraktan yukarı çıkınca oralarda bi yerde işte. (ulaşım açısından fikir versin diye söylüyorum) istediğim, yolda 1 saatten fazla geçirmeden, mümkünse tek vasıtayla işe gidebilmek. avrupa anadolu farketmez. hatta şu ana kadar üsküdar'dan ve beşiktaş'tan baya ev baktım. siz istanbullulardan "şuraya da bak" şeklinde öneriler bekliyorum. belki bildiğiniz bir ev vardır, daha süper olur.

muhit için istediğim;
- beşiktaş çarşı içi ya da taksim gibi gürültü patırtı olan yerler ilgi alanımın dışında, batıkent çocuğuyum çekemem gürültüyü.
- tek başıma olcam ama kız arkadaşım gelip bende kaldığında sağdan soldan laf gelmesin. sessiz sakin yaşayan biriyim ama muhafazakar değilim.
- geç saatlerde kız arkadaşımın elinden tutup sokağa girdiğimde ters bir durumla karşılaşır mıyım korkusu olmasın.

ev için istediğim (belki ev önerecek olan varsa diye);
- 1+1'den küçük, 2+1'den büyük olmamalı.
- ilk tercihim kombili olması. burda gördüğüm kadarıyla kiralık evlerde bir doğalgaz sobası çılgınlığı var. doğalgaz teknolojisi gelmiş ama soba vizyonsuzluğundan kurtulamamış insanlar heralde.
- doğalgaz sobası da kullandım, ona da çok tepkili değilim ama 80 metrekare eve bi doğalgaz sobası saçma. ev küçükse doğalgaz sobalı da olabilir.
- mutfak ve banyo çok önemli benim için. sıfır dolaplar veya küvet filan istemiyorum ama baktığında temiz görünsün yeter.
- tabi ki sahibinden olsa keşke.
- son olarak üst limitim 700 hadi taş çatlasa 750.


bi buldurun be?

 
bogazda ilerlere bakın... bebek falan olmaz ama emirgan, istinye, yenikoy, baltalimanı, hisar, hatta sariyer vs... hem sakin, hem de uzaklastikca uygun fiyatlara bulabilirsiniz, hem de ortakoy'e tek vasita olur...


  • honfleur  (20.08.12 00:25:46) 
bizden biri (hiç bilmediğim bir mecra olduğundan söylüyorum) itu forum'dan buldu iki evini de... kolaylıklar...


  • firuz  (20.08.12 03:34:59) 
şişli ve ortaköy derim. ortaköy'ü iyi araştır, düşeş ev çıkabiliyor.


  • bradshaw  (20.08.12 09:04:59) 
üsküdar ahmediye meydanı ve bağlarbaşı taraflarına göz at, hem işine yakın hem de fiyatlar uygun. üst limitin bjk ve üsküdar için biraz düşük yalnız söyleyeyim.


  • varos cloudstrider  (20.08.12 16:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.