[]

İndirimli Akbilin Tama Dönmesi

Şimdi bayanlar baylar, öğretmen olduğumdan öğretmen pasosu kullanmaktayım, daha doğrusu kullanmaktaydım indirimli şekliyle.

bugün para yüklemek için yükleme makinasına koyduğumda 'indirimli akbiliniz tama dönmüştür' şeklinde bir uyarı aldım ve hakikaten de tam bastı bütün gün, nasıl sinir oldum anlatamam.

bu indirimli akbillerin 31 aralık'a kadar geçerli olduklarını biliyorum neden benimki böyle şerefsizlik yaptı? bayram bitsin hasanpaşa'ya gidip kendim de sorucam ama gidene kadar buraya da bi danışayım dedim.

orada benden yeni belge falan istemezler değil mi, sonuçta okullar daha kapalı ve o belgenin çıkması uzun sürer? gittiğimde düzeltirler mi? bunu önceden yaşamış birileri var mıdır?

 
süresinin uzatmamışsındır. 5 tl verip yeniden etkinleştiriyordun. bunu o makinelerde de yapabiliyorsun.


  • baldur  (19.08.12 20:55:01) 
hee bak yazmayı unuttum. bunun üzerine akbil dolduran bi büfeye gittim anlattım adama böyle böyle, adam da aynısını dedi güncellenmemiştir diye. 5 liraya yeniden yapalım dedi ama elindeki makinadan da yapamadı. genel merkeze gitmemi salık verdi. sanırsam sorun güncelleştirmeden değil, ya da bu güncelleşmeyi yetkili iett akbil dolum merkezleri yapabiliyor sadece.


  • l ikta  (19.08.12 21:00:03) 
bir merkeze gitmek senin için zorlayıcı olcaksa, o makinelere koy akbilini bekle, vize uyarısı çıkması gerekecek. orada hangi tarihe kadar uzatılacağı da yazar. çıkmazsa hasanpaşa'ya gidersin.


  • baldur  (19.08.12 21:05:36) 
teşekkürler. yarın gidip bi makinada şansımı deneyeyim olmadı hasanpaşa yaparım bayramdan sonra, sorun değil.


  • l ikta  (19.08.12 21:13:49) 
bi ara internette iettnin sitesinde güncelleme vardı, oradan yenilemiştim ben. Sonra ilk yüklemede 5 tl kesilecektir demişti bana, gittim iett nin akbil dolum yerine, dedim böyle böyle, zaten 5 tl yi kesti, kalanı yükledi. siz internet sitesinden bakın


  • bonjurkes  (19.08.12 22:04:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.