[]

tıpçılar , tıbbi kimyacılar bi bakın hele

yağlar birbirine ester bağı ile bağlanıyor peki bu ester bağını hangi madde yok eder ?
içilerek değil direk deri altından yağlara iğne ile enjekte edilebilen içinde elma sirkesindeki asit + ester bağını kaldıran madde(varsa tabi ) olan bi ilaç düşünüyorum mümkün mü ?



 
tipci ne anlasin la bundan onlar gripmisin kansermisin ona bakar.

ester bagini yok edersen insani oldurursun sacma sapan bir fikir o maddeyi yok ettigin zaman diger yaglarda yok olur ve insan metabolizmasi coker. yaglari parcaladiginda ortaya cikan yan urunler ne olacak adam deri altindan bunlari nasil atacak
  • iplikci  (19.08.12 19:46:14) 
denedin mi ?
ester bağını kaldırırsan insan vicudu tekrar yağ üretimine geçemez + deri altına elma sirkesinde bulunan asitleri enjekte ettinmi direkt yağlar kayboolcak kullanılacak , istersen 1 kaşık tere yağını veya iç yağı 1 bardak elma sirkesine bırak max 5 saniyede su halini alır .

  • opeth  (19.08.12 19:52:10) 
var olan hiçbir şey yok olamaz. sen göbeğindeki yağları eritmeye çalışıyor olabilirsin, eyvallah ama iplikci'nin de dediği gibi çözülmüş yağlar ne olacak? Afedersin ama karaciğeri s.ker atarsın.. öyle kolay değil bu işler.


  • bilmemkacincinick  (19.08.12 20:08:27) 
yav l carnitin-e vs. daha birsürü şey ekliyecem ( formülü vermeyeyim şimdi )
l carnitin yağları enerjiye çevirir
ben istesm dianabol ile 15 günde 15 kg sadece yağ yakabilirim ama , herkes için bir şey düşünüyorum
  • opeth  (19.08.12 20:32:41) 
arkadaşım diyorsun ki yağları enerjiye çeviriyor. şimdi sana şunu soruyorum. harcayamadığın enerji ne olacak peki? vücut bunu tekrar depolama eğilimi içine mi girecek? dışardan müdahale sağlıklı değil sandığın kadar.


  • bilmemkacincinick  (19.08.12 22:03:16) 
egitimin nedir tipci aradigina gore uzmanligin yok bu tip islere girmek cok tehlikelidir. iyi bir biyokimyaci bul bu islere onlar bakar.


  • iplikci  (19.08.12 22:36:53) 
Zihni sinir projelerinden vazgeç.
Derdin amacın nedir açık açık onu yaz.

  • primarymaster  (19.08.12 23:35:19) 
aa öyle demeyin zihni sinir projeleri çok önemlidir, belki bu planın tamamından olmasada bir parçasından yola çıkarak tıpta yeni buluşlar bulunabilir. Zaten plan aşamasındayım bir biyokimyacı çıkarsa buradan , daha sağlam anlatacam .
fikir kabaca ; ester bağlarını geçici veya temelli kaldırmak enjekte edilen sıvının içerisindekilerle yağları harcamak(olmadı liposuction ile sıcılaşan yağları çekmek , sadece lipo. yapınca vicut tekrar yağ üretiyomuş bu sistemle önüne geçmeyi düşünüyorum ) ve yeni yağ oluşumunun önüne geçmek
amacıma gelince , body sporunun içindeyim 2.5 küsür yıldır(ben hedefimde sayılırım ama başkalarını da düşünmek lazım) , işimiz hep yağ hücrelerini küçültmek kas hücrelerini büyütmek olay bundan ibaret .tıp'a meraklıyım ve takip ettiğim kadarı ile attığım fikir geliştirilebilir.
  • opeth  (20.08.12 00:36:38) 
arkadaşım sen yağ hücrelerini parçalarsan vücut afedersin y.rrağı yer! hani kafatasının içindeki kıvrımlı organ var ya, işte o büyük bir oranda yağdan oluşmuştur. beyin bedava! kafana göre vücuttaki yağları çözemezsin. çözdüğün yağları vücuttan atabilmen için karaciğer de böbrek de s.ki avuçlamak zorunda kalır!! biraz mantık, nolur..


  • bilmemkacincinick  (20.08.12 01:22:51) 
lokal olarak uygulanacak, bölgesel yani kalkıpta beyne enjekte edip % 80 i yağ olan beyne zarar vermiyecez
ör; basen,bacak sorunu varsa ( en fazla uğraştıran yakımı zor olan bölgedir) oraya enjekte ediyoruz, ve bu seanslar halinde edvam ediyor 1 gram yağ 9 kalori ise enjekte edilen madde max 50- 100 gr lik yağı ayrıştırıp vicuda kullandırmalı
+ 2. yol da var hiç karaciğere vs. bulaşmadan vicuda kullandırmadan esteri kaybettikten sondra lipo. ile sıvı yağları çekmek , yeterki vicut tekrar yağ oluşturmasın,
bi ara -30 derecelik soğukluk uyguluyorlardı insan vicuduna amaç yağ hücrelerini işini yapamaz duruma getirip(yağ hücreleri sıcak tutar vicudu) kendini imha etmesi ve bir daha da yerine yenisinin çıkmaması, buna da hipotez, kuramla yola çıkmadılar amerikalı doktorlar 8*10 yaş arası çocukların yanaklarının çöküklüğünün sebebini araştırıyorlar ve çok dondurma yediği için yağ hücrelerinin kendini imha ettiğini buluyorlar (öyle zannediyorlar) ve reklamlarda , estetikmerkezlerinde tonlarca para harcayıp cihazları aldılar kurdular vs. işe yaradı mı ?evet ama onunda geri dönüşümü oldu yani 4 -5 ay yağsız gezdiniz ondan sondra ester bağları devreye girip yeni yağ bağlanmasına yardım ettiler ve vicut eski halini aldı . inanmayan araştırabilir.
bizim amacımız neydi ? baştan beri söylüyoruz esteri kaldırmak , yoksa şimdiye kadar olan tüm yöntemler gibi geri dönüşümlü yol almış oluruz. neden enjekte olarak düşündük ? çünkü kana karışıp vicuda zarar verebilr en basiti alerji yapsa bile , icat sınıfı geçemez , o yüzden lokal.
  • opeth  (20.08.12 01:44:26) 
Kısaca düşündüğün şeyler olmaz.İnsan metobolizmasının nasıl çalıştığını bilmen lazım temel tıp bilgisi en azından fizyoloji, biyokimya farmakoloji bilsen bunların böyle olmaycağını anlardın
Bodyci isen yağlardan kurtulmak istiyorsan
yapacağın şeyler belli yağ alımını kısıtlaycaksın ona göre beslenme programı belirlenecek vucut yağ oranını %10 altına çekecekisn vs vs
Ayrıca dianabol yağ yakmaz
  • primarymaster  (20.08.12 09:03:21 ~ 09:10:28) 
evet birazdaha araştırma yapmam gerekiyor
ben hedefimdeyim %10 un belki altında ama , herkes için kullanılabilir bişey düşünmüştüm,
ayrıca dianabol öyle bir yağ yakar ki aklınız şaşar 15 günde 15 kg yağ garantili
dianabol = bitkisel zehir vicut metabolizması tavan yapıyor 15 günden fazla kullanılırsa vicuda feci zararı oluyor
  • opeth  (20.08.12 14:16:55) 
@opeth buna sağlık bakanlığı izin vermez. 15 günden fazla kullanıldığında vücuda zarar veren bir maddeyi ihtiva eden ilaca izin verileceğini zannetmiyorum. biraz daha realist olmalısın..


  • bilmemkacincinick  (20.08.12 14:27:23) 
izin vermez mi ? www.sporeczanesi.com
istersen hemen şimdi bile satın alabilirsin
1995 yılından beri kullanılıyor
  • opeth  (20.08.12 14:40:49) 
Dianabol anabolik steoriddir. Bu ilaçlardan uzak dur başına büyük işler açarsın.


  • primarymaster  (20.08.12 16:14:28) 
evet anabolitik bir steroid dir kendisi , ve kullanımı da zararlı ama sonuçları garanti
işte benim projem de geliştirilirse , hiç kana kara ciğere böbreğe ellemeden deri altından işi çözecez ve esterbağını kaldırıp geri yağ oluşumunu önliyecez
( yağ hücrelerinin oluşumunu araştırdım, geri dönüşümün baş kahramanı olarak ester bağlarını buldum )
  • opeth  (20.08.12 16:29:34) 
Deri altına verilen ilaçlar kan dolaşımına girer.Karaciğer yada böbreklerden yıkılır. Sen biraz daha çalış...


  • primarymaster  (20.08.12 16:52:30) 
hala vicudun yağ hücrelerini üretemeyebileceği konusunda ısrarlıyım
yağ hücrelerini sıvı hale getirdikten sonra lipo ile çekerse hücrelerin kendisini çekmiş oluruz. yağ hücrelerinin geri oluşup tekrar birbirine bağlanmasını sağlayan ester bağını da kaldırırsak , (tabi kaldırmanın zararlarını da yeni anladım ) yağ hücreleri geri üretilmez diye düşünüyorum.
yani illa ki yağ hücrelerinin geri oluşumunu önleyecek bir şey bulabilim
bu mümkün
  • opeth  (22.08.12 13:33:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.