[]

Kasko hangi kaza durumunda karşılamaz?

Merhabalar. Kasko karşılıklı ve tek araçlı kazalarda hangi durumlarda hasarı karşılamaz?




 
şoförün alkollü ya da ehliyetsiz olması.


  • han20  (19.08.12 14:56:07) 
Alkol uyuşturucu kullanımı gibi durumlarda karşılamıyordu ama , yargıtayın yeni bir kararı var , o yüzden o tam değiştimi bilmiyorum bunun dışında bazen ucuz olsun diye sadece ruhsat sahibine düzenleniyor kasko yani tek kullanıcılı oluyor o kişi dışı biri çarparsa ödemez.


  • layer26  (19.08.12 14:56:21) 
ehliyetsiz olmanın da çaresi var aracı başkası kullanıyordu diyerek halledilebiliyor. 1 ayda önce ben aracın sağ arka kapısını duvara sürttüm sacı değişti (ehliyetsizim sorun çıkmadı)
daha sonra araç park halindeyken hayvanoğluhayvanın biri kamyonetiyle aracın sağ arka kapısını yarıyor ( evet bildiğin yarılmıştı kapı 5 cm boy 25 cm en büyüklüğünde)
ikisini de kasko karşıladı. ama sanırım son hakkım kaldı 3 kazadan sonra kasko o yıl baska masrafları karsılamıyor diye biliyorum
  • eagle is free  (20.08.12 02:39:50) 
alkol konusu eskisi gibi değil artık:

"sigorta şirketleri sürücü alkollü olsa da oluşan hasarı ‘kusuru olmaması halinde’ ödemek zorunda kalacak."

www.posta.com.tr
  • realsanto  (11.09.12 09:23:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.