[]

tsk ya da emniyet mensublarının yabancı uyruklularla evlenmesi

şimdi ncis izlerken aklıma geldi, tsk ve/veya emniyet mensubları yabancı uyruklu kişilerle evlenebiliyor mu?




 
tsk mensupları evlenemiyor diye biliyorum.


  • zgrydn  (18.08.12 21:55:11) 
gecen sene bi arkadasimin ablasi (yabanci ülke vatandasi) tsk da rütbeli biriyle evlendi.

sorun cikmiyo mu diye sormustum, yooo ne sorunu dedi :)
  • serabetan  (18.08.12 22:02:10) 
emniyet'te de sorun olmuyor sadece tahkikat düzenleniyor.


  • xenophobe  (18.08.12 22:06:40) 
gerçekte ve şu an nasıl oluyor, hiçbir bilgim yok, sadece "hayat bilgisi" isimli dizide milli güvenlik hocasıyla rehberlik hocasının evlenmelerinin önünde sorun olduğunu hatırlıyorum,rehberlikçi kız yabancı uyruklu olduğu için. sonradan bir şekilde hallediyorlardı.


  • sarızeybek  (18.08.12 22:13:03) 
benim bildigim guvenlik sorusturmasindan gecerlerse sorun olmuyor. hele bu aralar araplarla evlenenler ayri bir sevgi saygi goruyormus isleri boyle pek bir rast gidiyormussss duyurulur yalaka genclige :)


  • mavicorap  (18.08.12 22:30:55) 
@ktf

hayir direk avusturya vatandasi idi.tahkikat ya da arastirma yok demisti bana ayrica tskli kisi.
  • serabetan  (18.08.12 22:50:17 ~ 22:51:02) 
tsk mensupları evlenebiliyor.


  • olurnedenolmasin  (18.08.12 23:00:26) 
tsk mensupları için bir dönem belirli yasaklamalar vardı. ordudan atılma sebebi olabiliyordu, hatta zorunlu hizmet süresinde(şimdi 10 eskiden 15 yıldı) ordudan ayrılmak isteyenler bu yolu kullanırdı. nato mensubu ülke vatandaşları için kolaylık gösteriliyordu vs. şu anda bildiğim kadarıyla iki kurumda da güvenlik tahkikatı sonrası problemsiz evlilik yapılabiliyor.


  • 1lisan1insan  (18.08.12 23:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.