[]

Yurtdisindan turkiyeye gonderilen hediye dolu postanin gumrukle imtihani???

Simdi ben turkiyeye bi paket yollamak istiyorum. İcerigi elbise ayakkabi kozmetik felan olacak. Elektronik olarakta ipod(iphone degil la ipod) ve ipad olabilir. Bunun yaninda cikolata tarzi seylerde olacak. Bu paketin gumruk ile sorunu ne olabilir? Eger elektronik bi esya olmazsa ama icinde hediye olan elbise ayakkabi vs. Pahali seylerse yine sorun cikartrlar mi? Bi yardim edin luffen la paramizla hediye gOnderemiyoz sayin seyirciler vay arkadas. Tamam sakinim :)




 
o paketin gumruk ile bayaaaa bi sorunu olur. ipod, ipad onlari zaten unut da, pahali kiyafetler, aksesuarlar falan da gumruge takilir. benim bi arkadasim amerika'dan turkiye'ye kiz arkadasina oyle pahali kiyafetlerle dolu bir paket yollamak istemisti ama gumruge takildi. gonderemedigi gibi '250 dolar vermezseniz geri de alamazsiniz bizim olur' dediler. aman diyim. manevi degeri yuksek maddi degeri dusuk seyler daha iyi hediye olarak :)

not: deger olarak bi sinir olacakti belki o paraya uygun bir seyler alinabilir...
  • borek  (18.08.12 18:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.