[]

depresyon mu nedir bu napiyim

Esimle tartistik. Ailelerimiz bizi reddetti. Cok hakaret ettiler. Az once tum gucum gitti kalbim sikisti hungur hungur agladim. Simdi nefes aldim kendimdeyim. Cok bunalttilar. Tavsiyeniz varsa soyleyin nolur




 
biraz bos bos yuru, sonra git bir filme gir, mumkunse komik bisiy olsun, filme girerken de cikolatali birseyler al yanina. filmden cikinca derin bir nefes alirsin, bir cafeye oturur eline bir kagit kalem alir, dusuncelerini yazarsin. hangi davranisi yaarsan sonucu ne olur, bu davranisin artisi nedir eksisi nedir? haksiz gordugun gercekten haksiz mi. hakli gordugun gercekten hakli mi? istersen bir de fal baktir hazir oturuyorken, iyi ce rahatlarsin, belki biraz dertlesirsin de, ama falcinin dediklerini ciddiye alma tabii.
sonra don eve geri git, insallah karsi taraf da sakinlesmistir, sakinlestiyse oturun konusun, yok sakinlesmediyse, uzakta baska odada otur, eger hala sinirliyse ve kavga etmeye geliyorsa, sakinles oyle konusalim de, disari yolla veya kendin cik.

  • mavicorap  (18.08.12 09:50:00) 
www.radyoodtu.com.tr

seçin aralardan dinleyin. balkona çıkın, karpuz yiyin, sigara kahve yapın. üç günlük dünya diyin. sakinleşin.
  • afterdark  (18.08.12 10:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.