[]

Yurtlar

Boğaziçi için KYK yurtlarında kalırsak, hazırlığı güneyde mi okuyoruz, ve hem boğaziçi hemde kyk yurtlarına aynı anda başvurabiliyor muyuz ?




 
@nemtersis yanlış oldu.

hazırlık okuyup yurtta kalacaksan kilyosta kalıp orada okuyacaksın.
yok güneyde okuyacağım diyorsan süperdormda kalacaksın. olmadı evde. olmadı özel yurtta falan fıstık. okulun yurdunda kalamazsın.
  • w a s d  (18.08.12 04:02:37) 
okulun yurtları kyk'ya bağlı değil ama, tamamen ayrı bir yurt gibi. ama baktım şimdi sovyetlerden kalma hiç ellenmemiş yerler gibi duruyorlar.


  • utkucbkc  (18.08.12 04:06:47) 
teori olarak doğru ama böyle yapan kimseyi duymadım.
kilyosta kalan kilyosta okur sadece. diğerlerinden beginner'lar kuzey'de, diğer kurlar güney'de...
yani kyk yurduna (veya okula bağlı olmayan herhangi bir yurda) girebilirsen ve beginner olmazsan güney'de okunabilir hazırlık.
  • duygusal pehlivan  (18.08.12 04:19:46) 
Cevaplar gelmiş; ama birbirinden farklı olmuş.

nemtersis'in cevabı için: Hazırlığı Güney'de okuman için kurunun inter. ya da adv. olması da şanslı olman da gerekmiyor.

w a s d doğru yazmış.

duygusal pehlivan: Kuzey-Güney ayrımını bilmiyorum.


KYK yurdunda kalırsan Kilyos'a gitmene gerek yok demektir. Bu durumda hazırlığı Güney'de ya da Kuzey'de okuyacaksın. (Gerçi senin Güney'den kastın sadece 'Kilyos olmaması' anladığım kadarıyla)
Aynı anda başvuru yapabiliyor musun bilmiyorum; fakat ben KYK yurdunda kalan bir kişiye bile rastlamadım.
  • djarwi  (18.08.12 04:41:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.