[]

açık öğretim - uluslararası ilişkiler ve işletme-iktisat bölümleri

merhaba
ösys ile açık öğretim, uluslararası ilişkiler bölümüne yerleştirilmişim. bu bölüm taa lise zamanlarından beri istediğim bölümdü. tabi açıköğretim istemiyordum o zamanlar...
(liseyi teknik lisede okudum)

geçen yıl 2 yıllık bir okul bitirmiştim, elektrik bölümü. bu sene dikey geçiş sınavına girdim, sonuçlar açıklanmadı. fakat sınavdan pek umudum yok, aksilikler yaşamıştım. neyse daha da uzatmıyayım.

2 yıllık bitirdiğim için, direkt 3. sınıftan işletme veya iktisat bölümlerini seçebiliyorum.

23 yaşımı bitiriyorum, çok kararsız kaldım. bir yandan yaş sorunu, bir yandan da eskiden beri keşke okuyabilseydim dediğim bir bölüm.

 
kardeş oturdu şükret hayalin eline gelmiş yaş da daha genc bitirdignde 25 olucan hem acıkogretmmsde biyerde çalısıp parada kazanablrsn hemde okursun işte ne güzel


  • portali  (17.08.12 23:37:33) 
kazandığım uluslararası ilişkiler 4 yıllık, ona direkt 3. sınıftan başlayamıyorum.


  • baba yorgun  (17.08.12 23:39:37) 
bir ulus mezunu olarak işletme derim.

hayalimdi falan feşmekanla okunacak bölüm değil zaten şartı şurtu hiç bitmeyen bi bölüm. efeler gibi dil bilmen lazım bi işe yaraman için. mümkünse ikinci dile geçmen tercih sebebi olur. oturaklı bi yüksek lisans tezinin olması lazım. bide kör itin öldüğü yerde yaşamamalısın mesela. bizde suyun başını tut derler. o misal iş güç nerede ankara istanbul o çapta yaşamalısın.

işletme iyidir işletme. her 3 kişiden 4ü işletme lisans mezunu, her 3 kişiden 5i de embia (?)(yüksek lisans) mezunu olduğuna bakma iyi kötü para kazanır bu adamlar. öyle olmasa ben hem işletme hemde iktisatta yüksek lisans yapıyor olmazdım.

yaramı deştin gece gece. moralim bozuk. moral bozmuş olabilirim. hayat aslında bir gül bahçesi de olabilir. ama dağdan daş yuvarlansa gelip beni buluyor ya, elimi attığım dal kuruyor ya neyse lan bişe demiyorum.

*embia= master of business administration (kısaca işletme işte ama böyle deyince pek havalı oluyor zaar genelde böyle diyollaa)
  • cecilia  (17.08.12 23:42:09 ~ 23:48:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.