[]

mide krampı mı geciriyorum???

gencler merhaba,

durumum şu;bu sabahtan beri midemde kaburgamın bittigi yer ile gobek deligi arasında yaklasık 20-30sn aralıklarla kasılmalar yasıyorum.. zaman zaman oldukca sancı veriyor ve ikiye katlanıyorum..

*daha once hic mide rahatsızlıgı gecirmedim.
*yedigim yemekler son derece normal ve hic yabancı bisey yemedim..
*tuvalete normal sekilde cıkabiliyorum.
*bir kac gundur faranjit icin antibiyotik (klacid 500mg) kullanıyorum ayrıca egzema icin nerisone krem kullanıyorum.

bana ne oluyor.. bu agrı gecer mi?

birazdan uzuuun bi otobus yolculuguna cıkacagım icin umarım nasıl kurtulacagıma dair birilerinin fikri vardır bu sancıdan...

 
geçer geçer. bana da öyle oluyordu, zantac diye bir şurubum vardı pıt diye geçiriyordu. sonraları duydum ki o ilaç zararlıymış falan filan.


  • empty blank  (17.08.12 20:18:52) 
aynı şeyi 2 ay önce yaşadım, kramplar tam olarak tarif ettiğin noktadaydı, geçer diye 12 saat falan bekledim geçmeyince acil'e gittim kan, idrar, gaita tahlillerinden sonra ultrasonla baktılar bağırsakta enfeksiyon kaynaklı kalınlaşma teşhisi kondu. yalnız bende fark olarak 10 gün kadar düzensiz beslenme vardı, sen düzenli olduğunu söylüyosun. yine de acil'e gitmeni tavsiye ederim, sabahtan beri demişsin, 10 saatten uzun süredir devam ediyor yani.


  • mecburi fake  (17.08.12 20:25:48 ~ 20:26:49) 
lansor deneyebilirsin. mide asidini azaltır. (benzer olarak famodin de var.)
papatya çayı da iyi gelir.
eğer gastrit gibi mide asidi kaynaklı bir sorunsa.
anlattığın ağrı bende genelde böyle oluyor.
  • goldentitan  (17.08.12 21:49:46) 
bana öss'den 1 hafta önce olmuştu bu. ben de hiçbir mide sorunu yaşamamıştım. stresten gastrit olmuşum. pulcet kullandım, 3 günde geçti.


  • boo ya moon  (18.08.12 00:16:57) 
tavsiyelerinizle doktora gittim ... inceledi ve sorunnu kullandıgım antibiyotikte ya da nurofende bulup onları degistirdi..

sonuca harika.. %100 calısıyor ve gercek..

demem o ki kullandıgınız antibiyotiklere dikkat edin..
eyvallah
  • Söyük  (18.08.12 21:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.