[]

Breaking Bad ile ilgili

Söz konusu diziyi yeni izlemeye başladım. Lost, House, Heroes, The Walking Dead, Sherlock, Game Of Thrones, Spartacus vb dizileri severek izledim. Lakin bu dizi ilk 3 bölüm itibariyle bana biraz yavan geldi. Hızlanacak, heyecanlanacak mı yoksa bu tempoda mı devam edecek?




 
öyle devam etmeyecek. velhasıl kelam izlediğin diğer dizilerdeki ay sürekli bi aksiyon olsun şeysi yok breaking bad'de, koydu mu direk oturtuyo ama.


  • yuto  (17.08.12 13:49:39) 
ilk 3 bölümü sevmediysen devamında da sıkılırsın. ilk bölüm bence dizinin en iyi bölümlerinden biriydi mesela. yavan geldiyse yapacak bir şey yok. genel olarak aynı tempoda devam edecek zaten dram ağırlıklı bir diziden bahsediyoruz sonuçta.


  • olkol  (17.08.12 13:51:43) 
sürekli bi aksiyon bekleme, mesela yayınlanan son bölümde ilk 30 dakka öf pöf hıı tamam iyimiş diyosun son 15 dakkaya gelince yaşadığım heyecanı ifade edemem yani best bölümüm oldu şimdiye kadarki. önceki sezonlarda da böyle bölümler olacak, yavaş yavaş gidip bombayı patlatıyolar, bizi de mest ediyolar.


  • trajikomix  (17.08.12 13:52:39) 
ben de 4. sezon a kadar bekledim durağan giden yapısı var arada heycan yapsa da:)ama izlemeni tavsiye ederim.


  • sergio35  (17.08.12 13:54:06) 
tempo hemen hemen aynı devam ediyor ama bazı yerlerde tempo çok artıyor bazı yerlerde iyice durağanlaşıyor. izlediğin dizilerden çok farklı bir yapısı var breaking bad'in çok daha vurucu aslında ama bunu sürekli aksiyonla sağlamıyorlar. mad men veya six feet under'ı izlediysen o ayarda bir dizi.


  • dragon1653  (17.08.12 14:02:23 ~ 14:03:32) 
Sürekli gerilim ve aksiyon olan bir dizi Breaking Bad.
Daha hızlı ve/ya heycanlı hale gelebileceği bir senaryo düşünemiyorum.
Bu konuda resmen olayı çözmüş durumda. İnsan doğasıyla kimyasal deneyler yapan bir senaryosu var. Bence senin klasik aksiyon anlayışına uymamış, yoksa ilk bölümden 5. sezonun yayınlanan son bölümüne kadar heyecanlandırmada çok, çok iyi.
Lost'a çok benziyor ritmi. Ritim olarak Lost'a en yakın bulduğum dizi hatta.
Heroes berbat bir senaryoya sahipti.
House'u bilinçli olarak izlemiyorum, sevmeyeceğimi biliyorum.
Game of Thrones tamamen farklı bir olay örüntüsüne sahip ve çok iyi bir dizi. Ama temposu çok daha düşük Breaking Bad ve Lost'tan, eğer kriterin bu ise yani; yoksa ben böyle değerlendirmiyorum.
The Walking Dead'e başlama isteğim yok, sıcak gelmiyor. Sherlock'a başka nedenlerle soğuk duruyorum, çekmiyor.
Spartacus'ü bilmiyorum ama Rome iyiydi.
  • fauxhumanitas  (17.08.12 15:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.