Giriş
(3)

anakartın bozulma ihtimali

linuxville
anakartı yerleştirirken vidanın biri tam oturmadığından kasaya değmiş ve açmaya çalışıldığında tabi otomatik olarak açılmadı. üstüne psu dumanlar saçarak patladı. yeni psu alıp anakartı güzelce takınca da çatır çatır çalışıyor şu anda. sorun şu, ileride bu anakart başa iş açar mı yoksa bozulmamışsa
anakartı yerleştirirken vidanın biri tam oturmadığından kasaya değmiş ve açmaya çalışıldığında tabi otomatik olarak açılmadı. üstüne psu dumanlar saçarak patladı. yeni psu alıp anakartı güzelce takınca da çatır çatır çalışıyor şu anda. sorun şu, ileride bu anakart başa iş açar mı yoksa bozulmamışsa bozulmamıştır gayet düzgün çalışmaya mı devam eder?
0
linuxville
(17.08.12)
eğer bir iki hafta içinde bilgisayarda kilitlenmeler olmazsa anakartta bir sorun yok demektir. yine de istersen bir diagnostic test uygulayabilirsin.
0
tururo
(17.08.12)
en ufak bir şeyde anakart kendini korumaya alıyor sanmıyorum sorun çıkaracağını. patlayaan tecrübelerime göre :) 30 power ın 1 tanesi anakartı ya bozar ya bozmaz
0
vincenzo
(17.08.12)
overclock bile denedim sıkıntı çıkarmadı. hayırlısı bakalım. birkaç kişi daha kolay mı öyle kısa devre yapması, yapsa zaten nasıl çalışsın o tür durumlarda anakart açmaz kendini dedi. bakalım nazar boncuğu olsun bu. sağolun.
0
🌸linuxville
(17.08.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.