[]

çalışırken hayat kalitesinin düşmesi

tam zamanlı olarak çalıştığım ofiste çalışmaya başladıktan sonra en geç bir ay kadar sonra hayat kalitem ciddi ciddi düşüyor arkadaş, uyku sorunları başlıyor, eve gelip direkt uyuyorum bazen. geçen gün 7.30'da geldim uyumuşum anında, kalktığımda sabah 6.30'du ve hala uykusuz hissediyordum kendimi. haftanın en az bir günü bu oluyor. ya da suratımda sivilceler çıkmaya başlıyor, üstüme başıma dikkat etmemeye başlıyorum, saçım başım dağınık geziyorum, sosyal hayatım sıfırlanıyor çünkü bir de sosyal hayat eklesem çok yoruluyorum. hayat tatminiyetim sıfıra vuruyor.

mesai 8-6 arası, 6.30 gibi kalkıyorum her gün. zihnen yorucu olsa da çok da yoğun bir iş yaptığım söylenemez (bilişim sektöründe danışman bir şeyler)

her sene aynı mevzu, yani çalışma performansım ve hayat kalitem max ilk bir ayın sonunda inanılmaz düşüyor. size de oluyor mu bu? hayatım boyunca böyle mi gidecek, kaç sene oldu yani, her yaz ne zaman okul bitse ve çalışmaya başlasam aynı şeyler oluyor.

teşekkürler okuduğunuz için.

 
sabah ilik bir dus alin, iyi gelir. kahvaltiyi ihmal etmeyin. sabah kahvalti ve dustan once, bi 5- 10 dakika spor yapabilirsin. sinavdir, mekik tarzi seyler.


  • nekodunlangafana  (17.08.12 13:03:15) 
eksik bir şey var hayatınızda. "aşk"


  • kakao  (17.08.12 13:17:57) 
Evet hayatınızda eksik bir şey var. Ama sanırım bu aşk değil, yaptığınız işi sevmemek. Günlük hayatımızın uyku haricinde yarıdan fazlası işte geçiyor. Yaptığınız iş sevmezseniz maalesef acısını sizden çıkartır.


  • SiyamkedisiZorro  (17.08.12 14:24:52) 
Sabahları duş alıyorum, kahvaltıyı da şirkette yapıyorum poğaça simit çay şeklinde. Aslında akşamları spor yapmak istiyorum ama enerjim kalmıyor.

Evet aşk eksik oluyor da, sıkıntı şu, aşkı bulacak bile enerjim ve vaktim yok. Dolaptaki elmaya uzanacak halim yok ya, değil dışarı çıkayım vs...

Yaptığım işi sevmemek, tartışılır aslında, genel olarak seviyorum ama detayda rahatsız olduğum çok şey var tabii, yine de ciddi ciddi bu etkili midir dersiniz?
  • roket adam  (17.08.12 18:26:20) 
sevmediğin ve enerjini sömürdüğünü farkında olmasan bile düşündüğün bir işte çalışıyorsun, kesin böyle bu. çünkü ben de yaşadım bunu, o kadar enerjisiz kalıyordum ki gün sonunda, eve kendimi zor atıyordum. ama şimdi sevdiğim bir şeyle meşgulüm ve o kadar yorulmama rağmen hayatımdan memnunum.


  • devilred  (17.08.12 21:41:15) 
erken kalkmak yaramıyor galiba size. hafif de olsa düzenli spor yardımcı olabilir. vitamin desteği de almayı deneyebilirsiniz.


  • chavezding  (17.08.12 23:26:09) 
Erken kalkmak yaramıyor ama kalkmak zorundayım işte :)


  • roket adam  (17.08.12 23:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.