[]

Hangi futbol liglerini takip edeyim?

Merhaba dostlar liglerin bazıları başladı bazıları bu hafta başlayacak.Ben bu ligler arasından 3-4 tanesini adam gibi takip etmek istiyorum ama hangilerini takip edeceğimi karar veremedim yardımcı olur musunuz




 
super lig mutlaka olmali. ispanya olmazsa olmaz. ingiltere de iyidir. bu 3 lig yeterli bence.


  • Tyler89  (17.08.12 00:28:54) 
ispanya-ingiltere-almanya-italya-fransa diye sıralanır.


  • Belchior-Cesario  (17.08.12 00:30:25) 
ne beklediğine bağlı. atmosfer, eğlence, rekabet için almanya bundesliga.
türkiye ve italya ligleri şike ile anılıyor yıllardır, bu da önemli. ispanya ligi iki takımın etrafında dönüyor.
ingiltere ve almanya liglerini izle...
  • g7mor  (17.08.12 00:31:13 ~ 00:33:13) 
bundesliga ve la liga oldukça üst düzey ligler ve sıradan bir antenle izlenebiliyorlar.tavsiye ederim.paraya kıyacağım diyosan pl de var d smartta o da gayet atarlıdır.
bundesliga = trt haber ve trt spor
la liga = ntv spor.

pl= premeiere league = ingiltere
  • reverse engineer  (17.08.12 00:54:30 ~ 01:01:04) 
ingilterede oynanan futbol çok keyifli oluyor, her takım spekteküler goller atabiliyor, hatta championshipi bile izleyebilirsin.

bunlar dışında halı saha maçı gibi maçlar olan hollanda ligini de tavsiye ederim ben çok sık takip etmesem de.

almanya ligi çok uyuz bir ligtir, tam kurulursun shalke-bayern maçına oh mis gibi maç olucak dersin maç bok gibi olabilir, izlemediğin bir maçta bir sürü güzel gol güzel paslar ve hareketler olmuş olabilir.

italya ligi, milan izlenebilirdi geçen sene bu sene keyif vericek takım yok bence, fiorentina ilk bir kaç hafta sonuçlara göre izlenebilir. ve del pieronun oynadığı maçlar. bu sene de bırakmadı bildiğim kadarıyla.

ispanya ligi bana keyif vermiyor, sonucu çok belli, büyük ihtimalle real madrid alıcak bu sene ligi, barcelona bu sene 3. bile olabilir bence tabi. esasında barcelonada işlerin kötü gitmesini ve belki messinin başka takıma transfer olmasını istiyorum.

fransa ligini de para verseler izlemem. şampiyonlar liginde fransız takımlarının maçları güzel geçer ama orası ayrı.



bir de galatasaraylı olarak bunların hiç birini yapmayıp bu sene sadece galatasarayı bile izlesem bana yeticek gibi geliyor.
  • titoslavija  (17.08.12 01:18:34) 
1. almanya: seyir zevki olsun, bol gol olsun, seyirci olsun bence avrupa'nın en iyisi.

2. ispanya: ben genelde barca ve r.madrid dışındaki takımları izlerim. özellikle a.madrid ve valencia'nın maçları çok keyifli. malaga da izlenmeye değer.

3. ingiltere: başta arsenal ve m.city olmak üzere qpr ve stoke city maçları heyecanlıdır. ne olacağını kestiremezsin. bir de ben chelsea maçlarından uzak dururum çok sıkıcı diye.

4. italya: son yıllarda çok bozdu. öyle böyle değil önünü alamadık. napoli rulez bir tek napoliyi izlerim. çok nadir de genoa.

5. hollanda: aslında alman liginin 3 gömlek kalitesizi gibi bir şey. her maçta 5-6 gol olur ama futbol çok amatör görünür.

6. rusya: aman diyim uzak dur. çok bayık.

7. fransa: yazmayacaktım ama neyse. sanırım avrupa'nın en sikik ligi. hele ikinci ligi kadar boş saçma bir lig yok sanırım.
  • eastanbool  (17.08.12 01:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.