[]

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ağrı Kesici

2011 Kasımdı ve içtim içtikten sonra fark ettim en kötü nolur ne yapayim?




 
en kötüsü ölürsün, en iyisi bir şey olmaz.
en kötü başka ne olabilir.

  • kredi karti hesap ozeti  (17.08.12 00:02:14) 
yanlış yönlendirmek istemem ama ilaçların son kullanma tarihinin zorunluluktan yazıldığını, içindeki kimyasalların tepkimeye girmeyeceğinden eğer düzgün saklandıysa bozulmayacağını filan okumuştum. hatta en az 6 ay da erken yazıyorlarmış daha çok satsınlar diye. yani bir şey olmaz. ayrıca ben tarih konusunda çok takıntılıyım, ama bunu farklı bir kaç yerde okuyup bu konuyla ilgili çalışan bir kaç kişiden duyduktan sonra eğer ilaç lazımsa ve evdekinin tarihi bir süre geçmişse ve eczaneler kapalıysa filan içiyorum. yoksa mutlaka atıyorum.


  • dasher  (17.08.12 00:28:32) 
çok rahatsız hissediyorsan kendini bol tuzlu su içip kusmayı dene.


  • rayde  (17.08.12 00:29:28) 
dasher gibi ürkek başlıyorum.
tamamen arkadaşımın yalancısıyım: ilaçların son kullanma tarihi sadece etkisinin o tarihten itibaren azaldığını gösteriyormuş, bir zararı yokmuş ve tek olayı daha az etki etmesi oluyormuş.
ama ben bilmem.

habir kere majezik aldım öyle. bir şey olmadı.
ama tekrar söylüyorum, bu ilacına falan da bağlı olabilir. hiçbir fikrim yok.
  • fauxhumanitas  (17.08.12 01:28:29) 
@dasher 6 ay erken yazmak skt'yi daha az satmalarına neden olur, daha çok değil sanki..

ağrı kesici etkisi olmayacak kimyasal madde içmiş oldun boşu boşuna. bir şey olmaz büyük ihtimalle. skt dolduktan 2-3 ay sonra bile ilaçlar işe yarar diye düşünmek yanlış çünkü kimi ilaçların yarılanma ömrü 3-4 saatken, kimininki 1 hafta olabiliyor. aynı hızda bozunmazlar yani.
  • merena  (17.08.12 10:48:35 ~ 10:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.