[]

Kedime Kalacak Yer

Arkadaşlar Merhaba,

1yaşında erkek kedim için beylikdüzü beykent veya mecidiyeköy,levent,beşiktaş civarında 4 günlük misafir edebilecek birileri var mıdır aranızda?
Veya ücreti az yada ücretsiz bırakabildiğimiz veteriner tanıyan var mı aynı bölgelerde?

 
4 gün evde yalnız kalabilir kimseyi bulamazsanız. Yeterli mama ve su koyun yeter.


  • purusha  (16.08.12 21:38:11) 
4 gün bence tamamen yalnız kalması için çok uzun bir süre.
ama mesela kapıcı ya da anneniz ya da bir arkadaşınız arada bir gelip ilgilenebilir.
4 günde 1-2 kere uğrasa yeterli olur bence.
kediler 4 gün durmuş suyu içmek istemezler.
hiç değilse 2. ya da 3. gün gelip biri suyunu değiştirsin.

bunun dışında çoğu veterinerde pansiyon hizmeti vardır, ama kafeste kalacak oradayken de tabii.
  • blatta hiberna  (16.08.12 21:40:56) 
Ben kedilerimi mecburiyetten bırakıyorum 4 güne kadar. Evet taze su olmuyor önlerinde ama bakacak kimseyi bulmayınca kafeste kalmaktansa eskimiş suyu tercih ederler bence.


  • purusha  (16.08.12 21:44:05) 
bence de kafeste kalmasından iyidir, ama inat edip tazesi olmayınca su içmeyip böbreklerini hasta eden kedi gördüğüm için bunu söylüyorum.

dediğim gibi anahtar bırakabileceğiniz biri varsa ne mutlu size.
  • blatta hiberna  (16.08.12 21:45:34) 
4 gün evde kalabilir. bol bol mama ve su koyun tuvaletine de bol kum koyun.

benim kedilerim hep yalnız kaliyorlar. tek kedim olduğunda da öyleydi.
  • mea maxima culpa  (16.08.12 22:33:44) 
komşun falan yok mu arkadaşın anahtar bırakacağın iki gün sonra yemini suyunu değiştirir on gün kaldı sadece bize küstü hergün yemi suyu maması tazelendi komşu tarafından.


  • mr fusion  (16.08.12 23:04:39) 
giderken musluğu damlar şekilde, altında bir kapla bırakın. böylece hep taze suyu olur.


  • firuz  (18.08.12 07:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.