Giriş
(4)

Var mıdır Mütercim-Tercüman?

fightordie
arkadaşlar aramızda var mıdır mütercim-tercümanlık öğrencisi veya mezunu? sorma sebebimi açıklayayım. üniversite bazında bir dergi çıkarıyoruz. genelde dil içerikli. adı da "dilde buluşalım". derginin bir bölümü dil öğrenenlerle röportajlara ayrıldı. her bölümden bulduk bulduk da, mütercim tercüman
arkadaşlar aramızda var mıdır mütercim-tercümanlık öğrencisi veya mezunu? sorma sebebimi açıklayayım. üniversite bazında bir dergi çıkarıyoruz. genelde dil içerikli. adı da "dilde buluşalım". derginin bir bölümü dil öğrenenlerle röportajlara ayrıldı. her bölümden bulduk bulduk da, mütercim tercüman öğrencisi bulamadık.. röportaj yapacağım yani sizle. ünlü yapıcam sizi.. kendim de tercümanlık öğrencisiyim ancak kendi kendime konuşamayacağımdan birine ihtiyacım var. var ise bir tercüman, belli etsin kendini, 2-3 soru sorayım yayınlayayım dergide. görim sizi!
0
fightordie
(08.11.08)
karşılaştırmalı edebiyat bölümü öğrencileri buldunuz mu? bulamadıysanız fırsat:
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Genç Karşılaştırmalı Edebiyatçılar Kulübü
www.komparatist.forumup.net
0
yellow brick road
(08.11.08)
Üstüme vazife değil de sırf meraktan, yok mu sınıf arkadaşınız?
0
mabl
(08.11.08)
tüm sınıf olarak dergi de görev alıyoruz zaten, ayrıca dergiyi okuyacak olanlar öncelik olarak kendi üniversitemizden. başka üniversitelere de ulaşmak amacıyla sordum.
0
🌸fightordie
(08.11.08)
şahsen kendim mütercim tercümanlık mezunuyum. bizim okulda "dilde buluşalım" deyü bir dergi olmadığından tahminim farklı okuldasınız. sözlükten, olmadı maillen ulaşabilirsiniz.
visible.lost(et)hotmail.com
0
ahandanick
(09.11.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.