[]

Siz olsanız hangisini seçersiniz?

Selamlar

Seçme şansınız olsa aşağıdaki bölümlerden hangisini seçerdiniz?

(Kısaca yorum yaparsanız sevinirim.)

Coğrafya

Felsefe

Sosyoloji

Tarih

 
Sosyoloji ya da felsefe. Diğerleriyle ilgilenmek hoşuma gitmezdi sıkıcı gelirdi sanırım başka bi nedeni yok. Ama sosyoloji-felsefe-psikoloji falan eğlenceli gelmiştir hep.


  • olkol  (15.08.12 17:17:04 ~ 17:17:57) 
felsefe-sosyoloji-tarih-coğrafya seçerdim ben. mutlu olmam açısından sıralamam budur. felsefeyi severim çünkü düşünmek güzeldir, var oluştur ki var oluş en güzel şeydir benim kanaatimce. sosyoloji de iyidir toplumları insanları incelersin. çok insan kötüdür desem de incelemek güzeldir bu zavallı canlıları. ne yapacakları üç aşağı beş yukarı bellidir. ne yapacağı bellidir demişken tarih sayesinde de biliriz kimin ne yapabileceğini. geçmişe sünger çekme taraftarı olsam da tarihi incelemek coğrafyadan yeğdir. coğrafya kendiliğinden oluşmuştur, tarihse bizim tarafımızdan tıpkı felsefe ve sosyoloji gibi.


  • ne buyurdugunu unutan zerdust  (15.08.12 17:23:34) 
paratoner +1 tarih önceliğim olurdu. kendi ilgi alanına göre seçmen önemli. sosyoloji de daha önü açık gibi geliyor ama çok fazla bilgim yok.


  • bass solo take one  (15.08.12 17:30:34) 
Sosyoloji. Sosyoloji üstüne her türlü masterı yapabilirsin çalışma alanların genişler. Diğerleri kısıtlı.


  • Struttin  (15.08.12 17:31:51) 
tarih: çünkü çok severim.. hatta bugün bir sohbet esnasında dedim liseyi bitirmek üzere olsam tarih okumak için kasardım kendimi diye..


  • kafa koparan manyak  (15.08.12 17:35:37) 
tam sıralama yapamadım ama coğrafyayı asla seçmezdim sanırım.


  • mayalilithowsky  (15.08.12 17:48:57) 
Hicbiri. Okul bitince dayin yoksa is bulman cok zor... Su alemin en zihinsel nitelikli adamlari niteliksiz duruyor da ondan!!


  • cevaplazımm  (15.08.12 18:00:51) 
hiçbiri açık net hiçbirisi aç kalırsın ama illa yazmam gerek diyosan sosyoloji yaz.


  • basond  (15.08.12 18:34:20) 
felsefe veya sosyoloji. sürekli araştırıp sürekli kendini geliştirebileceğin alanlar.


  • sistem enkazı  (15.08.12 22:39:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.