[]

kurtuluş'u nasıl bilirsiniz?

arkadaşlar kurtuluş'u nasıl bilirsiniz? türkbeyi sokak'ta bir ev buldum, acilen de taşınmam lazım, nasıl bir mevkiidir. kız başıma kalsam?
ramadanın 3 sokak arkası sanırım.

ilanda metroya 2-3 dk demiş, emlakçı hızı sonuçta bu. biz 7-8 dk desek tahmini nasıl bir yerdir burası?

 
çok aşşalarına inmezsen (özellikle geceleri) tatavla iyidir. hele ki metroya yakınsa sorun yok zaten. imho.


  • tahret muslugu  (14.08.12 15:40:46) 
hangi adada? metroya 2-3 dk demişse ilk iki adad vs olsa gerek zaten sonrasına hiç bakmayın.
kurtuluş hem ulaşım hem herşeyin elinin altında olması bakımından iyidir. son son yabancı nüfusu artmış deniliyor ama halen ermenisi rumu boldur. pasta borek mezeye doyarsınız
ev iyi ise kirasını hakediyorsa fln kurtuluş iyidir. kız başına dikkat ediceksen her yerde dikkat edicen sonuçta.
  • nwnd  (14.08.12 15:43:47) 
insanı yobaz değildir.


  • isildur  (14.08.12 15:46:37) 
@taharet musluğu +1,
Sokakta travesti görmeye alışık olun(ergenekon caddesinde)(iş atmıyorlar, evleri orada oluyor genelde), bunu da etrafta çok rahatsız edecek kişi olmaması olarak yorumlayabilirsiniz. Metroya yakın, taksime-mecidiyeköye-nişantaşına, hadi hava güzeldir ağır ağır beşiktaşa yürünür. Feriköye doğru çok gitmeyin, onun dışında her şey güzel olur sizin için. 2 sene oralarda okudum, güzel yerlerdir, ben severim gerçekten.

  • dampire  (14.08.12 16:03:01) 
Yauv insan İstanbul Kurtuluş yazar.. Ankara'daki kurtuluş hakkında konuşacaktım ki, diğer cevapları okuyunca farkına vardım. :)


  • Cimo  (14.08.12 16:19:26) 
Feriköy'de uzun süre kaldım gece çok geç saatlerde taksim'den dönüş çok yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kız başına Kurtuluş'ta gayet rahat yaşarsın. Metroya olan mesafeyi yürümeden emlakçıya güvenme yalnız. Yöre emlakçıları birer Usain Bolt çünkü. Benim 15 dk.da yürüdüğüm yola 3 dk diyen görmüştüm.


  • hottamale  (14.08.12 16:41:10) 
bi de çok zenci vardı bir ara. ama zararları olmuyor pek.


  • Zehra  (14.08.12 16:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.