[]

göz damlası sonrası bulanık görme

geçen haftalarda viral konjunktivit geçirdim. bu süreçte sadece iki gün toplam 6-7 damla kadar voltaren ophta damla kullandım. sonrasında her iki gözümde de bir buğulu görme durumu hasıl oldu. bana bu güzide hasalığı bulaştıran sevgilimde de aynı durum olmuştu. ondaki buğulu görme durumu 1-1,5 haftada bitti. benim 1 hafta oldu hala tam gaz devam ediyor. bunun sebebini ya da nasıl giderileceğini bilen biri var mıdır aramızda? buğulu göme haricindeki üm şikayetlerim bitti, bu da geçse de rahata kavuşsam.




 
Kullandığın damla göz bebeklerini büyütüyorsa bu da bulanık görme, ışığa karşı hassasiyet gibi durumlar ortaya çıkartabilir.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (14.08.12 08:58:17) 
imkan varsa doktora görünün bence. aynı rahatsızlığı ben de geçirdim hatta düzenli olarak geçiriyorum:( ama damla kullanımı sonucu o tip bir sorun yaşamadım.
göz bebeğini büyüten damlalarda da bir hafta bulanık görme gibi bir sorun olacağını sanmam, onların etkileri daha kısa süreli oluyor. uzunca bir süre kullanmıştım bana denk gelmedi en azından. dediğim gibi mümkünse bir doktora gidin tekrar, göz bu. geçmiş olsun.

  • mayalilithowsky  (14.08.12 09:39:18) 
@9uncu nesilim ama para bende voltaren büyütmez bebeklerini. ağrı kesici ve iltihap giderici bi damla sadece. ilacın yan etkilerinde bulanık görme var. onu bırakınca geçmesi lazımdı ama konjunktivit tamamen iyileştiğinde bulanık görmenin geçeceğini düşünüyorum. bi kaç güne geçer azcık daha bekleyin.


  • merena  (14.08.12 10:07:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.