[]

yüzme güzel spor da peki havuzların durumu?

yani havuzlardan hastalık bulaşma olasılığı nedir?kayıt yaptırırken hepatit b testi istiyorlar ama bu ne kadar güvenilir?adam testi yaptırdıktan sonra hepatit b kapmışsa? ben mi evham yapıyorum acaba




 
Ne zaman havuza gittiysem mikrop kaptıp kulaklarım ağrıdı, ilaçla falan 2 hafta uğraştım tamamen geçmesi için.


  • fuerteventura  (14.08.12 01:01:36) 
hadi yaa şimdi iyice muallakta kaldım iki zıt yorumdan sonra:)


  • runlolarunn  (14.08.12 01:02:45) 
Hacı bizim villanın havuz var (başka villalar da ortak).Girmeyen yok. test mest de yok ne zaman girsem hasta oluyorum. Lakin Sağlık raporu isteyen yerlere gitmende bir sakınca görmüyorum.


  • ifıdieyoung  (14.08.12 01:13:17 ~ 01:13:38) 
Otit falan olunur genelde, kulak iltihapları oluyor. Ama havuzdan hepatit b bulaşanı hiç görmedim.


  • immortal  (14.08.12 01:54:02) 
baya evhamlısın,o havuzlar her gün klorlanarak temizleniyor zaten ayrıca su yutmamaya özen göster. En fazla orta kulak iltihabı olursun, onunda önüne tıpa ile geçebilrsin veya kafayı çok fazla suyun altına sokmazsın.

çıppıdı çıppıdı yüzeceksen spor denemez ona ama yarı olimpik veya olimpik havuzda canaWarlar gibi yüzeceksen daha iyi bir spor bulamazsın. Bir de ufak bir tavsiye,serbest stil yüzme çok çabuk yorulursun ve soğursun onun yerine breaststroke yüz. Daha az yorulup daha fazla tur atmış olursun. Ben 20 X 25 çok rahat çıkartabiliyorum breaststroke tamesela ama serbestte imkansız bir rakam benim için. (bkz: breaststroke)
  • skywalkeremre  (14.08.12 05:14:37 ~ 05:22:44) 
Ben de 1 kere üniversite havuzuna girip hastalandıktan sonra bir daha havuza falan girmiyorum. Çok iyi bilmem lazım havuzun nasıl temizlendiğini falan. Yüzme güzel spor da, havuz sakat iş.


  • alicia_dominica  (14.08.12 16:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.