[]

Güney sahillerinde uygun fiyatlı otel tavsiyesi

Son anda beliren duruma göre bayram sonrası güneyde bir yerlere bir haftalık tatil düşüncemiz var. Ege'ye göre denizi daha sıcak olduğu için güney diyoruz yoksa Kuşadası falan da olabilirdi. Kalınacak otelden beklentiler şöyle:

- İki kişi için adam başı 100 lirayı geçmesin gecelik. Hatta ne kadar ucuz o kadar iyi.
- Denize sıfır olsun, yürütmesin uzun uzun.
- Her şey dahil olsun sonradan ekstra çıkartıp üzmesin. Mesela şezlong vs ücretli diye öpmesinler.
- Pis olmasın (böcek vs).
- 8-10 çeşit yemek beklemiyoruz ama karnımız doysun, her gün aynı şey olmasın, iğrenmeyelim.

Internette çok baktım, araştırdım ama belirttiğim fiyat aralığında herkes yok şöyle kötü böyle pis hasta olduk zehirlendik vs diyince şaşırdım. Dedim bilse bilse duyurucular bilir...

 
booking.com'a bi bak, diger sitelerden farkli olarak akilli firsat diye bi olaylari var. daha gecen hafta hamburg ve amsterdam'da butceyi otele bayilmak istemedigimden geceligi kisi basi 20 euro'ya 3 yildizli otellerde kaldim. 2 saat once de cesme icin baktim(60-70tl), gayet var. isteklerine gore secimlerini genisletip daraltabilirsin.


  • she was my baby  (14.08.12 00:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.