[]

3 Litvanyalı Öğrenciye Ev Aranıyor

Selamlar.

Bu dönem erasmusla okulumuza gelecek olan 3 tane litvanyalı erkek öğrenci için daire arıyoruz.

Yer : İstanbul - Taksim'e yakın herhangi bir yer. Harbiye tarafları falan olabilir. Şişhane tarafı da olur.

Fiyat : Arkadaşlar faturalar dahil olmak üzere 800 euroya kadar çıkabiliyorlar aylık ücret olarak.

Bildiği bir yer olan, kiralayacak yeri olan vs. bana ulaşabilir.

Birazcık üstte kalırsa sevinirim, evsiz kalacak arkadaşlar zira :)

 
2+1 daire var. Ben tek yaşıyorum. Kulaksız'da yürüyerek taksime 15 dakika, minibüsle tünel 7-8 dakika. Evde bi benim odam var + bi yatak odası(2 kişilik yatak) + salon var. İnternet var. Doğalgaz var. Daha önce böyle bi şey düşünmediğimden gerekli şeyleri söylememiş olabilirim. Buradan haberleşebiliriz.

İyi günler..
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (13.08.12 15:48:17) 
beşiktaşta bir odamız boş .ev arkadaşım ingilizce ayagına erasmus ögrencisi istiyor zaten. bi tanesini alabilirim.fiyat fatura eşya falan dahil 750 TL civarı aylık.

ciddi düşünen olursa iletişime geçersiniz.

ev beşiktaş merkezde. kartal heykeline 30 saniye. ıhlamurdere caddesi üzerinde.
  • frenchkiss666  (16.08.12 04:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.