[]

biri bana evde body building için yardımcı olsun

selam,

ilk olarak 8 min abs denemem sonra da Shaun T Insanity Work denemem başarısız oldu. 8 min bana çok sağlıklı gelmedi, beli zedeliyor, Shaun T Insanity Work ise çok yorucu. dün gece yaptım halen bacaklarım sızlıyor, yürüyemiyorum yahu..

isteğim şu; evde her akşam işten geldikten sonra çalışabileceğim bir program istiyorum. Azıcık simit var, 174cm-72kg. Fit görünmek istiyorum tek amacım bu. Nasıl bir program olmalı? böyle çalışan var mı aranızda?

Ekstradan yemek düzeni falan ne olmalı, şunları ye bunları yeme gibi birşey söyleyebilecek var mı?

 
en büyük tavsiye evde body olmaz olucaktir sanirim.

hee sanilmasin bende süper vucutlu ya da sporcu adamim, sadece bi süredir spor salonuna giden biriyim.
  • serabetan  (12.08.12 22:36:15 ~ 22:37:29) 
p90'da yazıyor hepsi. zor gelirse lean versiyonunu yap, kolay gelirse p90x'e bak, o zor gelirse p90x lean yap falan çok fazla kombinasyon var yani. =) indir bi torrent'ten falan, içinde yeme içme şeyleri bile yazıyor güzel bir şey.


  • zazazaraeta  (12.08.12 22:38:02) 
ilki zayıflama body building değildir. fit olmak da body değildir.

son olarak kasların toparlanması bir miktar zayıflama ve kondisyonun yükselmesi için insanity çok iyidir. ha zor dersen...

callisthenics workouts and exercises diye aratıp hoş şeyler bulabilmeni dilerim. sadece şınav mekik ve barfiks ve ip atlama ipiyle bildiğin düzgün fit ve güçlü bir vücut yaratılabiliyor kısa sürede.

ama zayıflamak değil güçlendirmek konusunda yardımcı olabilirim. zayıflama egzersizden çok senin beslenme rutinlerine bağlı.

yemenle ilgili kimse bir şey diyemez. neden?

metabolizma hızları çok farklıdır. herkesin bildiği insanlar vardır hani her şeyi yer kilo almazlar bir de azıcık yer kilo alanlar vardır. vücudunun enerji ihtiyacını gözlemlemen uygun vücut yapını tanımlaman gerekir ki biri çıkıp yardım edebilsin.
  • portmanto  (12.08.12 23:37:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.