[]

Yetişin Kız Meselesi Var

Selamlar.

En baştan belirtelim, olay bir arkadaşın başından geçiyor. Ben sadece kafama takıldığı için size bir sorayım dedim. Bir arkadaş geyiği değil lan, harbiden arkadaşın olayı yani. Neyse,

Şimdi bu arkadaş (21) şu çift diploma programlarından birisinde okuyor. Yani 1 ve 3. sınıfı türkiye'de, 2 ve 4. sınıfları abd'de okuyacak. Bu eylülde 1. sınıfa başlıyor işte.

Bu arkadaş geçenlerde bir kızla (20) tanıştı. Geçen dediysem bir ay falan oluyor. Aralarında bir elektriklenme oldu bu ikisinin. Son iki haftadır akşamları telefonda konuşmalar falan, 1-2 kere de buluştular. Anlayacağınız adı henüz konmamış olsa da aralarında bir şeyler başlıyor gibiydi.

Olay da tam bu noktada başladı. Kız geçenlerde arkadaşa "sen seneye abd'ye gideceksin, bir ilişkiye başlasak da bitecek zaten" gibisinden bir şeyler söylemiş, aralarında ne varsa başlamadan bitirmiş yani. Bizimkinin de baya canını sıkmış.

Şimdi sorum şöyle sevgili ekşi duyuru sakinleri, bu kızın mantığı çok saçma değil mi? Yani her ilişkiye insanlar sonsuza kadar süreceğini bile bile mi başlamak zorunda? Evlenme teklif etmedi ya çocuk, bu kadar büyütecek ne var? Yaşı çok ilerlemiş olsa neyse dersin belki de, kız 20 yaşında. Ne diyorsunuz bu işe?

 
uzaga gidecek adamla/kadinla iliski baslamaz, sacma olur. sonsuza dek surecek iliski aramayla alakasi yok, ki zaten sonsuza kadar gidecek iliski bekleseydi emin ol arkadasinla baslar, o yokken de beklerdi. bosu bosuna bir seye baslayip, o sey guzel gitmeye baslarsa olusacak kalp kirikliklarini engellemek icin boyle.


  • beriberi  (12.08.12 20:29:40) 
kız sonuna kadar haklı dostum.


  • bl0ck  (12.08.12 20:36:02) 
kız realist ve materyalist beyler. iyi ya da kötü diyemeyiz.


  • heyamo  (12.08.12 20:52:17) 
Kız haklı adamı mı bekleyecek o kadar sene. Arkadaşın da beklemek istemez zaten ama abd ye gidene kadar takılsalardı.ne kaybedeceklerdi sanki. Yalnız kalacaklar şimdi. Daha mı iyi oldu. Hep kızarım bak böyle şeylere.


  • ifıdieyoung  (12.08.12 20:54:18) 
@ifidieyoung aynısını düşündüm ben de. yani elinde 1 sene zaman varken bunu değerlendirmek yerine neden o kadar ileriyi düşünerek hiç mutlu olmamayı tercih eder ki bir insan. ileride üzülürüm diye mutlu olma ihtimaline sırt çevrilir mi?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.08.12 20:56:22) 
Benim ex şey demişti. Ne kadar çok şey paylaşırsak, ayrıldığımızda o kadar çok mutsuz olur veya üzülürüz demişti. belki o da böyle düşünmüştür.


  • ifıdieyoung  (12.08.12 21:13:23 ~ 21:13:42) 
Saçma değil, kız haklı aga. Aşık olursa hayatı skilir, göz önünde bulundurmuş.


  • Struttin  (12.08.12 21:52:32) 
suny okuyanın sevgilisi olmazmış diye bi laf bile vardı.


  • hepsenvardin  (12.08.12 22:12:33) 
kız amerika'da daha taş hatunlarla karşılaşacığını bildiği için işi baştan bitirmiş. kız akıllıymış.


  • hayricik  (12.08.12 22:53:59) 
erkekler kızlardan daha duygusallar, ve özellikle ayrılık konularında kızlar mantıkları ile duygularını çok net bastırabiliyorlar. erkekler bunda zorlanıyorlar. bununla beraber delicesine seven insanların her şeye rağmen ayrılmayı en son seçenek olarak göreceklerini düşünüyorum. kız yeterince sevmiyor da olabilir çocuğu. bilemeyiz tabi.


  • and justice erol  (13.08.12 11:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.