[]

Zayıflamam lazım, diyet ve spor verin bana

Erkeğim, yaş 26, boy 178cm, kilo 82kg falan. Göbeğim iyice çıktı ve yağlanmaya başladı baktıkça moralim bozuluyor. Popom da kocaman oldu, zaten her zaman büyüktü ve sıkıydı ama iyice kim kardashian'a döndüm. İstiyorumki göt göbek normale dönsün, azıcık da kas yapayım bir şeye benzeyeyim.

1- Beyaz ekmeği bırakıp kepek ekmeğine döndüm, yemekleri biraz azalatmaya ve az yağlı yapmaya uğraşıyorum ama gidipte her gün yağsız tuzsuz tavuk yiyebilecek bir insan değilim. karnım tok hissetmedikçe de rahat edemiyorum. çok sıkı diyet yapamam yani. Ne tarz besinleri daha çok tüketmeliyim, hangilerinden uzak durmalıyım?

2- Evde kondisyon bisikleti var, ona binmeye ve mekik şınav vs egzersizler yapmaya başladım. Bisiklete günde 1 saat falan biniyorum, ekranında 300 kalori civarı yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum. Bu kadar sporun faydası olur mu? Bazı günler koşmaya da başladım ayrıca. Spor salonuna gidecek param yok, yüzecek yer de yok.

 
çok sıkı diyet yapmana gerek yok. şekeri kes, fast foodu kes, öğünlerde tıka basa yeme ve mümkünse günde 5-6 öğün ye ama azar azar ye. günde 1 saat de bisiklet yapıyorsan bu dediğim şekilde yemene içmene de az dikkat edersen ayda 3-4 kilo verirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.08.12 17:35:17) 
hiç bir rejim önerisine uyma. eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan kendine ya bi spor bul yada bi sevgili.bak ben günde 6-7 öğün yiyen bi adamım. hafta sonları hamburgercilerden çıkmam ama bir kilo bile almam. çünkü düzenli futbol oynuyorum.


  • kutsalbok  (12.08.12 17:42:07) 
hareket etmene göre değişir ki. karbonhidrat daha rahat yakılır. yağları yakmak için çok daha fazla spor yapman gerekir. mesela bi tabak makarna yiyip 2 saat sonra falan bisiklete binersen hem yediğini hem de depodakileri kolayca erştebilirsin. önemli olan tediğinden enerji alıp daha rahat spor yapabilmen. oruçlu kafaylau bu kadar söyleyebiliyorum kusura bakma


  • bambinoc  (12.08.12 18:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.