[]

hey hey hey taksi bütün işlerim gitti aksi

5 günlük rusya seyahatimden sonra muhtemelen depresyona falan girecem ben. Hiç bir işim istediğim ve planladığım gibi gitmedi. Sürekli bir terslik, aksilik çıktı. Hani biri tutar dersin, o bile olmadı lan.

Saçma konularda şansım vardır, mesela, başkalarının iplemeyeceği şeylerde benim aşırı şansım oluyor. Ama genel olarak, bana lazım olan şeylerde şanstan eser yok.

Kafamda yaptığım bazı planlar vardı, doğru düzgün hiç biri olmadı. Ya kötü şans, ya cenabetlik (oha derim) ya da herkese planları anlatmaktan kaynaklanıyor. Nazar ot bok muhabbetlerine inanmam ama bu muhabbetlerden sonra "acaba 3-5 kişiye rusyadaki planlarımdan bahsettim de ondan mı sıçtı işler" diye düşünmüyor değilim.

O kadar kafama taktım ki, valla alkolik olacam sanırım, geçmişe takılmanın bir anlamı olmadığını bildiğim halde önceki günleri hatırlayıp içiyorum vallaha.

Nedir nedendir acep

 
hayat bu sevgili bonjurkes. hayatta her şey ters gitmek için elinden geleni yapar. sen bir şeyi yapmaya çalışırsın, o şey de "olmamak" için elinden ne geliyorsa yapar. sen de terslikleri düzeltip yoluna devam etmeye çalışırsın. her zaman yaptığın işlerde bütün dünya sana karşıdır. bir şey öğrenmeye çalışırsın, beynine girmemek için direnir. bir şey tamir etmeye çalışırsın, bozuk kalmak için çabalar adeta. hepsinden ders alıp onlara karşı daha iyi mücadele etmeyi öğrenirsin işte.

-why do we fall bruce?
-so we can learn to pick ourselves up.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.08.12 14:47:04 ~ 14:48:05) 
5 günde ne kadar terslik çıkkmış olabilir yahu.


  • roket adam  (12.08.12 15:12:51) 
  • charlotte blanc  (12.08.12 15:29:48) 
İşi başarmadan başkalarına anlatmışsın gururlanmışsın(götün kalkmış). Sonrasında da rehavet ve kaybetmişsin(Planladığın ne ise artık).Ben genel de böyle uzun sürecek bir şey ve önemli bir şey yapacak isem.her şeyi başardıktan sonra millete anlatırım. Millet nasıl yaptığımı düşünür durur. Eskiden de ben nasıl yapıyor bu adam bunları diye düşünmüşlüğüm vardır.


  • ifıdieyoung  (12.08.12 18:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.