[]

Esnemek / Üşengeçlik / Yorgunluk

Selamlar

1 haftadır işe gidip, iş çıkışı spora gidiyorum.
Her gün kendime spora gitmemem için binbeşyüz bahane söylüyorum, sonra zorla gidip, iyiki gitmişim lan diyorum.
Aşşagı yukarı hergün saat 22:30 ~ 23:00 gibi uyuyorum sabahları 8 de kalkıyorum ama bütün gün esnemeye devam ediyorum.

Bazen esnemekten gözlermden yaşlar akıyor.

Hem beni enerjik hissettirecek, hem spora gitmeye üşendirmeyecek, hem esnememi engelleyecek ne vardır? Bir ilaç, yiyecek, söz.

Not: 30 yaşındayım Erkegim.

 
(bkz: pharmaton)


  • keltikfrost  (12.08.12 12:06:37) 
www.youtube.com

şunu uyandıktan sonra 1 kere, spora başlamadan önce 1 kere alın.
  • charlotte blanc  (12.08.12 12:17:25 ~ 12:17:41) 
Yorgunluk hissediyor vücut ve karbondioksit atıp oksijen alınımını arttırmak için esneme gün boyu tekrar ediyor.
Yaz kış fark etmez bol C vitamini tüketin, C vitamininin kronik yorgunluk sendromu belirtilerini azalttığı biliniyor.
Kuru yemiş; fındık, fıstık, badem, antep fıstığı tüketin, cebinizde yanınızda bulunsun ya da canınız çektikçe alın taze taze :)
Piyasada satılan buğdaylı, çavdarlı, yulaflı tahıl içeren bisküvileri tercih edin, rafine edilmemiş tahıllar enerji verir bünyeye.
Bir de sabah yiyeceğiniz bir adet elma kahveden daha iyi uykunuzu açar, gün içerisinde zindelik verir.
Afiyet olsun :)
  • neosphere  (12.08.12 12:19:01) 
daha dün ntv deydi galiba bi doktor,ünvanlı bi doktor doç yada prof falan,spor yapmaya üşeniyorsanız spor yapın üşengeçliğiniz gidecektir dediydi.


  • error522  (12.08.12 12:19:03) 
pharmaton başlıgını okudum.
Kimi hiç işe yaramıyor diyor, kimi harika.
Centrum diye birşey varmış o nasıldır?
Pahalı olması ucuz olması derdim degil, işe yarasın da.
  • cruseo  (12.08.12 12:19:49) 
yasiniz kac bilmiyorum ama 9 saat uyku cok geldi bana. yetiskinler icin genelde 7-8 saat uyku iyidir. bunyeye bagli olarak degisebilir tabiki de. uyku saatinizi dusurerek ya da arttirarak gun icinde nasil oldugunuzu test edin bence. beslenmenizde sorun olabilir; calistiginiz yerdeki havalandirma kosullari kotu olabilir...


  • freefroglet  (12.08.12 12:20:33) 
kocakari ilaci verecem, acayip enerji veren bir karisim:
büyükce bir bardaga su ve 1-2 yemek kasigi pekmez (dut olabilir)karistiriyoruz, biraz limon sikiyoruz icine ve sabahlari iciyoruz bunu. pekmez basligina bakabilirsiniz. bizzat kendim onayladim.
ama böyle asiri yorgunluk, üsengeclik tansiyon düsüklügü ve kan degerlerinin normal olmamasina da isaret edebilir. dikkat etmek lazim.
  • flmng  (12.08.12 13:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.