[]

tanımadık bir kızla randevu

olayı kavratabilmek adına biraz fazla ayrıntıya kaçabilirim, baştan söyleyeyim.

benim en yakın arkadaşlarımdan biri bir senedir izmir'de çalışıyor.
çocukluğumuz beraber geçti keratayla, yazlıklarımız aynı yerdeydi..
her sene kesintisiz iki üç ay görürüm yani.

elemanın izmir'de sık sık görüştüğü iki kız var.
ikisini de sever sayar baya ama cidden kardeş gibi görüyor bu denyo ona biraz yüz veren her kızı. öyle bir huyu var.
bu kızların birini eh tanıyorum. diğerini ise hiç tanımıyorum. ikisi de benim olmadığım dönemde yazlığa gelirler genelde. o yüzden pek aşinalığım yok ikiliye.

her neyse.. bunlardan birinin bir sebepten bir aylığına ankara'ya gelesi tutmuş. ben de bizim elemanın korumacı, kardeşçi garip bir güdüsü olduğunu bildiğimden takılıyordum sürekli.. "olm o kız benden kaçmaz bak.. güzel kız çok lan.. sanırım aşık oldum." filan falan diye resimlerini gördükçe.
o esnada bir şeyler oldu işte.. dün kıza bir iki kelam yazayım dedim. bir baktım.. şakayla karışık, sadri alışık.. ankara'ya döneceğim pazartesi, sen neredesin, arkadaşın hala izmir'de mi filan derken.. gelecek hafta içinde buluşalım diye kararlaştırdık.

şimdi aklıma düşen hususları paylaşacağım.
bir, kız benim elemanla olan samimiyetimden haberdar olduğundan ben onu davet edince geri çeviremedi mi acaba? o zaman bizim bu buluşmamızın adı, vasfı ne olacak ki?
iki, acaba o ne düşündü ki? acaba macera mı arıyor, yoksa fazla mı hafif? ya da başka bir şey mi?
üç, buluştuğumuzda nasıl davranmam hoş kaçar? belli olmaz,.. nabzını mı yoklayayım illa?
dört, birbirimizi zerre tanımıyoruz. sadece fotoğraflardan tiplerimizi biliyoruz iyi kötü. sokakta görsem kızı, tanımam belki. e o halde ne konuşacağım yav ben bununla saatlerce?

kısaca.. ben böyle bir bok yedim. biraz tanısam çok şahane işin alından kalkabileceğime olan inancım tam ama böylesi ilk defa başıma geldi. ne yapsam?

 
iki- belki kızın canı sıkılıyordu sadece, sen de davet edince "biraz zaman geçmiş olur işte" mantığıyla kabul etti.


  • devilred  (12.08.12 05:01:13) 
hacı gidip buluş, konuş. tanımadığın insanla muhabbet daha rahat döner hem, anlatacak çok hikayen olur. daha senden hiç bir şey duymamıştır. kızın niyetinin ne olduğunu anlarsın zaten sana bakışından, duruşundan falan.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.08.12 05:02:56) 
Aman illa bi niyet mi olmalı plan-proje giriş gelişme mi olmalı?
Kızla ortak arkadaşınız varmış, Ankara'da sıkılır belki bilmediği yerdir vs. Buluşalım mı lafı açılınca da o sırada devleti memleketi kurtarmıyorsa buluşulur ne var. Sadece laflasanız iki bişey içseniz kötü bişey mi ki.
Ha baktınız hoşlandınız, uyuştunuz illa lazımsa bi ad koyarsınız, ona da sonra karar veriverin.
Rahat rahat davran işte o kadar sene yazlıkta tanışamadık bugüne nasipmiş dersin :)
  • niye ama  (12.08.12 05:11:32) 
@ok by
fazla uzun sürdü diye bazı noktaları atladım yalnız. anlattıklarım fazla dramatize edilmiş gibi durabilir ama varılması gereken sonuç tam da yazdığım gibi. mesela, bizim eleman kızla görüşecek olduğumu duysa küplere biner. kızın bunu göze alarak kabul etmesi şaşırttı beni. bunun dışında, konuşmalarında yer yer imalar sezdim.. onlardan çok emin olamadığım için meseleden bahsettim zaten.

öyle sabırla doğru kadını bekleyen bin yaşında bir keşiş edasında olmadım hiçbir zaman. "çok az tanıyorum." diyebileceğim bir çok kızla yemeğe çıktım ve gördüğüm kadarıyla devir hala benim kafamın gittiği gibi işliyordu. lakin bu kızı hiç tanımıyor oluşum fark yaratır mı diye bir merak içindeyim. laf lafı açar diyor genel kanı sanırım, bekleyip görelim o zaman. :) teşekkürler cevaplar için.
  • jack of hearts  (12.08.12 05:12:05 ~ 05:17:43) 
sen hemen gülücüğe odaklanmışsın panps. Dur bi sakin ol bi nefes al yiğidim. Ne vasfı ne adı normal bi buluşma işte kasmaya,anlam yüklemeye bu kadar hakkında düşünmeye,kafa yormaya,destanlar yazmaya,senaryolar yaratmaya ne gerek var?


  • skywalkeremre  (12.08.12 08:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.