[]

[ koşu bandı yürüyüş alanı ]

koşu bandı almayı planladıgımızdan birkaç yer ile konustuk.herkes farklı bir sey
söyledi.kosu alanı genelde 40cm*120 cm nette gördüğüm kadarıyla.ama koşu için 50 cmden az olmamalı diyorlar.
nedir olayı?
diğer duyurulara bakınca herkes bi süre sonra askılık olarak kullanılacagından almayın demiş gerçi ama=)
tsk pls.

 
vallahi bizimki de 40*120 hiç bi zararını görmedim.
alma meselesine gelince karşısına tv-bilgisayar gibi izlenecek bi şey koyarsanız, ve niyetiniz de varsa spor yapmaya, gayet güzel kullanılıyor. (en azından kışın. yazın çıkın dışarda koşun ohh mis:))

  • denizin kulleri  (06.11.08 16:50:24) 
askılık konusunda çok haklılar. ama 40 cm az.

eğer gerçekten yapacağınıza inanıyorsanız tv'li falan bir şey alın. çok daha iyi oluyor. bizim bir tanıdık kendi kendine söz vermiş lost'u sezon sezon koşu bandında izleyeceğim diye, adam ciddi kilo verdi. ekranlıların video girişi de oluyor haliyle..
  • co2s2  (06.11.08 16:55:25 ~ 16:57:13) 
aslında bu koşacak kişinin kilosuna, vücut tipine bakar genelde.. iri yarı biri küçük bantta rahat edemez haliyle.. minyon biri de, eğer depar atacaksa, küçük bant tehlikeli olur.. geniş ve uzun bant her zaman iyidir.

dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da, bant ne kadar büyükse motor gücü de ona bağlı olarak artmalıdır. aksi taktirde motor bandı çevirirken zorlanır, şişer, bozulur vs vs..

yürüş alanları genelde 40 cm genişliğinde oluyor ve amatör kullanıcıya yeter bu genişlik. aynı zamanda bant zemininin darbe emici özelliğe sahip olması iyi olur yoksa bir süre sonra ağrı yapar.
  • metox  (06.11.08 18:41:28 ~ 18:43:07) 
ilan yazcaktim, unuttum bak. hazir yeri gelmisken, istanbul'daysaniz kardesim kosu bantini ucretsiz verecek. kapinin onune koyduk, alacak birilerini ariyoruz. en son calisiyordu ama son deli yagmurda ust komsudan sel suyu bunlarin eve akinca islandi biraz. su anki durumunu bilemedik. ilgilenirseniz, deneyip bakalim. sozluk'ten konusuruz.
not: koordinat, harbiye

  • pyro clustic flow  (06.11.08 22:43:09) 
boyutlarla ilgili fikrim yok ama gıcık komşu teyze faktörünü de hesaba katın alırken. dünyanın parası verilmiş bi koşu bandı var iki metre sağımda ama alt komşu şikayet ettiği için kullanamıyorum.


  • cereal killer  (06.11.08 23:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.