[]

steam ve counter strike

selamlar.

counter strike steam üzerinde indirime girince direk aldım kurdum. fakat steam destekli türk sunucusunu nereden bulucaz? yabancı serverlarda lag 120'den aşağı inmiyor? bir de maç ayarlamaları falan nereden oluyor?


 
xkafe.net serverlarını bir dene hala duruyorsa.

ek: hms, o zaman en güzel yöntem latency'e göre sıralatıp en düşüğüne girmek. başka çare yok. ama alman serverları falan da kasmaması lazım öyle çok. elbette 20 ping ile olmaz ^^
  • repins  (12.08.12 00:19:17 ~ 00:29:43) 
@repins

source ve global offensice sunucuları var fakat 1.6 sunucusu göremedim ben.
  • mr rosebud  (12.08.12 00:21:29) 
versiyon belirteydiniz iyiydi. hangisini aldınız 1.6 mı source mu condition zero mu yoksa yeni çıkacak global offensive mi? bi ton versiyonu var oyunun. neyse, sadece steamlıların oynadığı public server 3-5 tane anca var türkiyede. non-steama girmeniz daha mantıklı olur.

www.game-monitor.com şuradan versiyonu fln seçip iplere bakabilirsiniz.
  • xenophobe  (12.08.12 00:23:24) 
@xenophobe

cs 1.6 aldım. windows 64 bit olduğu için sxe çalıştırmıyor dolayısıyla non steam oynayamıyorum maalesef. o yüzden steam alayım dedim ama steam'de de türk server'ı yok iyi mi. güzel patladım galiba :)
  • mr rosebud  (12.08.12 00:27:19) 
windows 64 bit olduğu için sxe çalıştırmıyor diye bir şey yok. ben win7 64 bit ile gayet oynuyorum ve bi ton da oynayan var. başka bi sorundan olabilir. hatanın ne olduğunu fln tam olarak ayrı bi duyuru açarsan bi bakarım. burası karışmasın daha fazla. steamlıların %99 u maç yapıyor sadece takım olarak maç serverlarında o yüzden public serverı yok.


  • xenophobe  (12.08.12 00:44:24) 
bi ara sxe indirmiştim açınca tepki vermiyodu program. nette biraz araştırınca 64 bit desteği yok diye okuyup kenara bırakmıştım. şimdi tekrar deneyeyim bakalım. teşekkür ederim moral oldu biraz.

bu arada bi tane non steam server'a gireyim dedim. arasıra public server mı neydi. bi ton model falan yükledi cs'nin ana ekranını kendi serverının reklamı yaptı amk. bazı server'lara girerken atıyo falan. nası sıfırlıcaz bunu fikrin var mı. kaldır bi daha kur desen cs'yi bi daha indirmem gerekecek steam üzerinden :(
  • mr rosebud  (12.08.12 00:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.