[]

Shaun T Insanity Work Out çalışan var mı?

Merhaba,
Shaun amcanın Insanity CDlerini indirdim. Bugün başladım çalışmaya ama daha yarısında öldüm bittim tükendim gözlerim karardı. hamlamışım.. 30 dk lık ilk cd bittikten sonra tekrar yapayım hakkını veremedim dedim ama ayaklarım tutmuyor şu an.. yarın 2. cd den devam edeyim mi yoksa form tutturana kadar 1. cd de kalayım mı ? bir de yemek düzeni ne olacak, tavsiye var mı? çünkü torrent içinde çıkan pdflerde yemekle ilgili bişi yok.



 
ben de yeni indirdim. ramazan bitince tam programa baslamayi planliyorum. o zamana kadar biraz kondusyonu artirmak adina fitness test ini yaptim 3 kere. ilkinde bayaga pestilim cikmisti ama 2. ve 3. gunlerde biraz daha rahattim. yine zor tabiki ama perisan olmadim. beslenme konusunda da shaun t nin bir nutrition plani var ayrica bulabilecegin sanirim.
benim planim spordan bir sure once karbonhidrat ve protein karisik bir yemek yemek, spordan hemen sonra da protein karisimini dayamak.

  • chavezding  (11.08.12 23:47:09) 
3 gün yaptım bunu insan işi değil, p90 türevlerine yönelin bence :)
ayrıca hakkıyla yapmadan ilerleme sakın, zaten en başta test gibi bir çalışma var onu tam geçmeden başlamayın vs diyor dikkatli dinlersen. Ve cd olarak ilerlemiyorsunki programı var ilk bir ay aynı program(her gün farklı tabii de her hafta aynı) gibi gibi

  • lunedor  (11.08.12 23:49:36 ~ 23:51:44) 
shaun amca yanındaki şakirtlere yaptırdığı hareketler için not aldırıyor. İlk egzersizinde kaç adet ve şuankinde kaç adet yaptıklarını soruyor.. Onlarda "eskiden 40dı şimdi 65 yaptım, ouh yeah!" diyorlar. Sanırım buradan ilk seferde çok fazla üzerinde durmamam ve programa devam etmem gerektiğini düşünüyorum.


  • plastic_angel  (12.08.12 00:06:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.